Naar inhoud gaan

Griezelen op bwin

Big Bad Beast

Op dit moment van het jaar is het tijd om in de Halloween sfeer te komen. Hoe kan je dat beter doen dan door online casinospellen te spelen op bwin? Wil je de meest gevaarlijke roofdieren die je aan stukken kunnen scheuren, of een geest die je op elk moment kan verrassen? Big Bad Beast speelt met tijgers, krokodillen en haaien, maar weest gerust, je wilt ze op je speelbord. De geest kan je vinden in Ghost of Dead, maar hij brengt je meer voordelen dan angst.

Big Bad Beast

Big Bad Beast In dit Golden Rock Studios slotspel krijg je te maken met de gevaarlijkste roofdieren, zoals een witte haai, een krokodil en een tijger. Als je met één van deze Predatorsymbolen en een Wildsymbool een winnende combinatie kan maken, krijg je vijf gratis spins. Tijdens deze gratis spins kan het Speciaalsymbool op je rollen vallen. Met dit symbool hoef je geen combinatie te maken om je ingezette bedrag terug te winnen. Ook wanneer een Wildsymbool tijdens de gratis spins verschijnt, ontvang je een extra gratis spin.

Ghost of Dead

Ghost of Dead Play’n GO geeft je een goed gezinde geest. Hij kan op willekeurige momenten opduiken en jou één van de speciale features geven die je kans op winst vergroten. Maar jijzelf kan ook voor je eigen geluk zorgen. Als je drie of meer Spectral Scattersymbolen hebt verzameld, mag je zelf kiezen welk Expandingsymbool voor je voordeel zal zorgen. Dankzij drie of meer gewone Scattersymbolen wordt bij het Expandingsymbool gratis spins toegekend. Na elke gewonnen combinatie kan je een gokje wagen en zo je winst verdubbelen, of direct je winst innen.

Jackpotten

Naast slotmachines en tafelspellen biedt bwin heel wat spellen met jackpotten aan. Deze worden gegroepeerd in een aparte categorie zodat je gemakkelijk een spel met jackpot kan zoeken in het ruime aanbod. Deze spellen hebben, net als alle andere spellen op bwin, veel verschillende thema’s. Zo kan je met de Griekse god Poseidon spelen in Hoard of Poseidon. Hij duikt samen met jou onderwater om de kraken te overwinnen. Je kan ook één van de zes jackpotten winnen in Neon Rush Splitz , een met neon gevuld slotspel.

Ontdek deze nieuwe games bij bwin