Naar inhoud gaan

Grote prijzen met grote spins bij Unibet

Unibet logo

De derde maand van het jaar is ondertussen weer aangebroken, en maart brengt altijd wel verrassingen met zich mee. Niet alleen komt de lente tijdens deze maand weer het land in, maar ook in andere sferen zal het weer wat warmer worden. We hebben het natuurlijk over het spannende Unibet Slots Festival, dat doorgaat van 1 tot en met 31 maart. In totaal wordt een prijzenpot van niet minder dan € 300.000 verdeeld.

Op de festivalweide van slotmachines

Unibet slot promotion Het grote Slots Festival staat open voor elke speler van Unibet. Om kans te maken op een prijs moet je je voor beide toernooien inschrijven. Het Slots Festival wordt namelijk in twee kleinere toernooien opgesplitst. Ten eerste is er een prijstrekking met een prijzenpot van € 100.000. Deze prijstrekking zal plaatsvinden op 1 april. Vijf spelers zullen elk een prijs van € 20.000 in de wacht slepen. Om je te plaatsen voor deze prijstrekking hoef je maar één iets te doen: spelen op jouw favoriete slotmachine bij Unibet. Als je op één dag voor minstens € 100 speelt op een slotmachine krijg je namelijk een ticket voor de loting. Per dag kan je slechts één ticket winnen.

Wekelijks geluk

Unibet slot promotion Naast de prijstrekking vindt er elke week ook een Lucky Spin-toernooi. In elk toernooi wordt een prijzenpot van € 50.000 verdeeld over 500 spelers. In totaal wordt dus een prijs van € 200.000 verdeeld in deze aparte toernooien. Om een prijs te winnen in deze toernooien hoef je ook enkel één van de games te spelen die in aanmerking komen. De 500 spelers met de beste procentuele winst in één spin vallen namelijk in de prijzen. In elk Lucky Spin-toernooi staat er een hoofdprijs van € 10.000 klaar.

Nieuwe gezichten

Elke week komen er andere slotmachines in aanmerking om prijzen mee te winnen in de Lucky Spin-toernooien. Dit gaat van klassiekers zoals Starburst en Gonzo’s Quest, naar minder bekende games zoals Troll Hunters. Dit Slots Festival is dus niet alleen een uitgelezen kans om prijzen te pakken, maar ook om nieuwe slotmachines te leren kennen. Nieuwe spelers kunnen ook optimaal gebruik maken van de welkomstbonus die Unibet aanbiedt. Met een eerste stortingsbonus van 200% tot € 80 verzamel je alvast een mooi bedrag om je geluk te beproeven in het Slots Festival.

Neem deel aan het Slots Festival bij Unibet