Naar inhoud gaan

Halloween bonussen: Bibberen en winnen

Griezelige pompoen

De engste tijd van het jaar is weer aangebroken: Halloween is in het land. Kinderen zullen weldra weer hun engste kostuums bovenhalen om de deuren langs te gaan en snoep te krijgen. Niet enkel kinderen kunnen echter in deze periode genieten van wat extra's: verschillende online casino's bieden grote promoties en wedstrijden aan, zodat jij ook wat extra lekkers kan krijgen. Naast promoties zijn er ook schitterende nieuwe games, met een toepasselijk thema voor deze periode van het jaar.

Betway

Tot 50 gratis spins en tot € 250 bonus

Betway lanceert alvast een nieuwe game, en met deze nieuwe game ook een nieuwe promotie. De game zelf heet Lost Vegas, en draait rond een zombieplaag in Las Vegas. In de game kun je spelen als overlever of als zombie. Als je een nieuw account maakt bij Betway krijg je alvast 10 gratis spins voor Lost Vegas. Stort je minstens € 20 op je nieuwe account, dan komen daar nog eens 40 gratis spins bij, zodat je al van start kan gaan met 50 gratis spins. De gratis spins zijn niet het enige voordeel met een storting: je krijgt namelijk ook een stortingsbonus van 100% tot € 250.

Krijg tot 50 gratis spins
Supergame

30% stortingsbonus tot € 300

Ook bij Supergame kan je rekenen op een mooi voordeel: je krijgt namelijk een stortingsbonus van 30% tot € 300. Je kan dus bijvoorbeeld een storting van € 200 overmaken en een bonus van € 60 bekomen. Zo kan je met nog wat extra speelgeld aan de slag. Ook de game Ghosts and Graves heeft een speciale Halloween feature: je kan zowaar een geest tegen het lijf lopen. Deze engerd geeft je dan 20 punten, zodat je nog meer kans maakt op een grote winst.

Krijg tot € 300 bonusgeld
Golden Palace

Tot € 40 terugbetaald op verliezende weddenschap

Om naar andere sferen te gaan, krijg je bij Golden Palace een risicovrije weddenschap tot € 40 door de bonuscode HAL2016 in te voeren voor je je weddenschap plaatst. Als je weddenschap dan juist is, houd je al de winst. Indien het geluk niet aan je kant staat en je verliest, krijg je je volledige inzet tot € 40 terugbetaald. Zo kan je inzetten op een resem grote wedstrijden zonder bang te zijn. Zo stelt Golden Palace je nog gerust in deze enge periode!

Wed tot € 40 risicovrij
Magic Wins

VW Golf te winnen

Bij Magic Wins kan je een wel heel erg grote prijs winnen: een heuse Volkswagen Golf. Deelnemen aan de wedstrijd is heel erg simpel: je moet minstens € 50 storten op jouw account bij Magic Wins. Dan moet je met dit krediet spelen. Daarna verschijnt er een formulier op het scherm, en dit formulier moet je dan invullen. Als je dan nog de vraag correct beantwoordt, maak je al kans om te winnen. Je kan dit formulier elke dag één keer invullen, na gestort te hebben.

Win een Golf