Naar inhoud gaan

Herontdek de Griekse mythologie op Unibet

Sea God

De Griekse mythologische verhalen kennen we allemaal. De oppergod Zeus, zijn dochter Athena, godin van de oorlog en de wijsheid, Aphrodite als godin van de schoonheid, en zo veel meer goden en godinnen. Zij zijn inspiratie voor vele dingen, onder andere casinospellen op Unibet. Hun macht en uitgesproken persoonlijkheden zorgen voor veel drama in de mythen, maar geven jou veel kansen om spellen te winnen. Dankzij hun imposant uiterlijk krijgen de visuals van de spellen een boost en word je meegenomen op een spannend avontuur door tempels en bossen, met goden en godinnen. Maar let op, want niet alles is wat het lijkt.

Temple of Medusa

Temple of Medusa In de Griekse methodologie versteent iedereen die Medusa in de ogen kijkt, maar in Temple of Medusa helpt de vrouw je met winnen. Als zij verschijnt op een van de vijf rollen, verspreidt ze een of meerdere Wildsymbolen. Dit kan in verschillende richtingen en verschillende hoeveelheden. Ook Scattersymbolen vallen naar beneden. Als je drie of meer van deze hebt, win je een grotere prijs. Mythologische tekens, zoals zwaarden, vliegende schoenen en Pegasus – het vliegend paard dat uit het bloed van de onthoofde Medusa groeide – zijn enkele van de symbolen die je een van de 25 winlijnen kunnen laten behalen.

Sea God

Sea God Van de ene mythologische figuur gaan we over naar de andere. Poseidon, god van de zee, is je Wildsymbool dat opgestapeld kan worden. Bij zo’n opgestapelde Wild, krijg je zijn volledige beeld te zien en maak je meer kans om een van de twintig winlijnen te behalen. Verzamel je drie of meer Scattersymbolen – dit zijn oesterschelpen met parels – dan activeer je de Gratis Spin Bonus Functie. Als je tijdens een van je acht gratis spins een Bonus Scatter krijgt, worden de rollen vergroot tot Super-Rollen en krijg je drie extra gratis spins. Nu heb je 45 winlijnen en 9 rijen om extra prijzen te winnen.

Meer mythologische figuren

Medusa en Poseidon zijn niet de enige mythologische figuren die je kan vinden op Unibet. Je kan er Midas tegenkomen in The Hand of Midas. Door het toedoen van de god Dionysos verandert alles wat hij aanraakt in goud. Is dit voor jou een zegen, of een vloek? Ook Zeus met zijn bliksemschichten en de minotaurus kan je vinden in Lucky Lightning, en in Olympus Infinity Reels vind je vele figuren op de berg Olympus. Ook het Parthenon, de tempel voor Athena Parthenos, beschermgodin van Athene, komt er voor in Parthenon: Quest for Immortality. Bid je nog even tot de goden of waag je direct je kans?

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet