Naar inhoud gaan

Het nieuwe goud van Carousel

Golden Piggy Bank Dice

Deze nieuwe slot spellen zijn twee van de gouden spellen van Carousel. Niet alleen zijn de spellen gevuld met heel wat gouden voorwerp, ze geven je ook de kans veel goud te winnen. Het zegt al veel dat in beide spellen de spaarvarkens goud zijn. Dat belooft voor hun inhoud! 20 Golden Dice is op het eerste gezicht eerder neon dan goud, maar wanneer gouden dobbelstenen en het gouden spaarvarken op je rollen vallen, is je beleving wel wat anders. Golden Piggy Bank Dice laat achter je speelveld gouden muntstukken vallen, een indicatie van hoe gemakkelijk je kan winnen.

20 Golden Dice

20 Golden Dice Dit gouden slot spel van EGT heeft een grid van 5 rollen met elk 3 posities. Elk symbool is een dobbelsteen dat een winnende combinatie maakt vanaf dat er drie gelijke symbolen op een winlijn liggen en de uiterst linkse rol gebruiken. Enkel het Scatter- en Bonussymbool betalen waar dan ook uit. Dit Scattersymbool is een ster, de zeven is het Wildsymbool. Dit vervangt eender welk symbool, met uitzondering van het Sterrensymbool, het Gouden Dobbelsteensymbool en het Collectsymbool. Wanneer deze laatste twee samen op je rollen vallen, krijg je zomaar de winst die de dobbelstenen aangeven.

Golden Piggy Bank Dice

Golden Piggy Bank Dice Het gouden spaarvarken van Spinomenal is gevuld met gouden muntstukken. Ze vallen ook achter het speelveld naar beneden, wachtend om aan jou toebedeeld te worden. Het gouden spaarvarken is het Wildsymbool en vervangt elk symbool zodat een winnende combinatie gemakkelijker behaald wordt. Heb je drie of meer Free Spinsymbolen op je rollen, dan ontvang je gratis draaien. Je kan kiezen tussen 20, 10 of 5 draaien met veel of weinig geëlimineerde symbolen. Op willekeurige momenten verschijnt een vermenigvuldiger die je winst verdubbeld of verdrievoudigd.

Meer gouden spellen

Heb je nog niet genoeg van goud? Scrol dan eens door de vele slot spellen en dice games van Carousel en je zal er zeker nog heel wat vinden. Zo spreekt het voor zich dat je in Lava Gold iets uit goud zal tegenkomen – of gaat het enkel om de kleur van de lava? In Ruby Stone and the Book of Scarab verwacht je edelstenen, maar het voorwerp dat je liefst op je rollen hebt liggen, is een gouden Scarabeemedaillon. Je vindt ook goud waar je het niet zou verwachten, zoals in Wild Clover Dice. Raap de muntstukken op en wordt schatrijk!

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel