Ho ho ho, Kerst doet haar intrede bij Unibet

by

Het is begin december, traditioneel het begin van de kerstperiode in ons land. Dat zijn ze bij Unibet niet vergeten, want onlangs kwamen twee nieuwe games op de markt die zich volledig in deze kerstsfeer afspelen. Het gaat om twee klassieke slotgames. Alhoewel, klassiek? Ze beschikken beide over enkele speciale acties die je winst fors kunnen verhogen. Leer deze spellen zeker kennen en misschien krijg je wel een extra kerstcadeautje…

Jingle Spin

Jingle Spin is één van de nieuwe slotgames van Unibet en het spel is gemaakt in een huiselijke kerstsfeer. Je speelt het spel in een groot rooster van vijf kolommen op drie rijen en je hebt twintig mogelijke lijncombinaties die winst opleveren. Het spel bevat tien normale symbolen en één joker in de vorm van een cadeautje. De speciale feature van deze game is het rad van fortuin aan de zijkant dat telkens boosts cadeau doet zoals extra geld, extra free spins of extra jokers.

Jingle Spin slot machine

Fat Santa

Fat Santa is een nieuwe slotgame uitgebracht door Unibet en het kadert perfect in deze tijd van het jaar, de kerstperiode. Je beschikt over een enorm rooster van vijf kolommen op vijf rijen om het spel te spelen, waarmee er maar liefst 50 winnende lijncombinaties mogelijk zijn. In het spel bestaan er acht normale symbolen en twee symbolen die dienstdoen als joker, de dikke kerstman en zijn cupcake. De speciale features in dit spel zijn de slee van de kerstman die random langskomt om jokers uit te delen en de minigames die ja mag spelen als je een kerstman en een cupcake samen krijgt. Grote winst verzekerd.

Fat Santa slot machine

All I want for Christmas is…

Deze tijd van het jaar is gekenmerkt door extra vrijgevigheid en Unibet snapt dit volledig. Elk weekend kan je meespelen aan de blackjacktafels waar Golden Cards gedeeld worden met een totale waarde van € 3.750. Bovendien organiseert Unibet een heuse adventskalender waar je gedurende 24 dagen cadeaus kan winnen met een totale waarde van € 75.000.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet