Naar inhoud gaan

Klaar voor de feestdagen met de nieuwe kerstgames van Circus.be

Klaar voor de feestdagen met de nieuwe kerstgames van Circus.be

Kerst staat weer voor de deur en Circus.be laat jou alvast in de stemming komen met twee nieuwe casino games. Met Christmas Luck vier je kerst in stijl. In deze slotgame houdt de kerstman je gezelschap in een gezellig, ondergesneeuwd dorpje terwijl jij mooie geschenken kan winnen. Santa Spins neemt je dan weer mee naar een besneeuwde sprookjeswereld met prachtige gebouwen, maretakken en sneeuwpoppen om het kerstplaatje compleet te maken. De jingle bells en tal van ho ho ho’s kunnen uiteraard niet ontbreken. Bevinden we ons op de Noordpool of in een pittoresk winterdorp? Dat mag je met de nodige verbeelding zelf invullen.

Christmas Luck

Christmas Luck Naar jaarlijkse gewoonte kwam Skywind Group opnieuw op de proppen met een slotgame in kerstthema. Christmas Luck is een online gokkast met slechts één rol. Het kan niet eenvoudiger dan dat, maar door tal van speciale symbolen biedt het spel toch een interessante ervaring. Er zijn maar liefst 7 symbolen die jou meer winst kunnen opleveren. Ten eerste zijn er drie zoete symbolen en het belangrijkste doel is om deze te landen. Let wel op: per draai maak je slechts kans op één symbool. De Kerstmansymbolen staan gelijk aan drie zoete symbolen en de Gift Box-symbolen leveren je 3 gratis spins op. De Elfsymbolen zijn de slechteriken maar deze kunnen afgestopt worden door Heart Box-symbolen.

Santa Spins

Santa Spins Santa Spins van Red Tiger is een slotgame met vijf rollen en 20 winlijnen. Je maakt kans op prijzen wanneer je drie tot vijf standaardsymbolen op een enkele winlijn plaatst. Bovendien zijn er ook speciale symbolen zoals de Maretak die prijzen aanbiedt ter waarde van 20 tot 100 keer je inzet en het Rendier dat je helpt om 40 tot 300 keer je inzet te verdienen. Santa’s Helper levert je dan weer 100 tot 800 keer je inzet op en het Wild-pictogram betaalt 800 keer je inzet per lijn alleen als je 5 Wilds op een winlijn hebt. Tot slot zijn er ook Scattersymbolen die de spanning verhogen.

Tal van andere spellen

Ben je toch nog niet helemaal in de kerstsfeer? Dan kan je bij Circus.be ook terecht voor tal van andere spellen. Spin & Score Megaways en Footbal on Fire dompelen je onder in een voetbal thema. Bij Circus.be vind je ook suikerzoete spellen zoals Alice in the Rose Maze en Sugar and Dice. Ben je eerder fan van mysterie? Speel dan zeker Mayan Blocks en Mayan Blaze.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be