Naar inhoud gaan

Koop gestoomde Chinese gerechtjes en jaag op wilde dieren bij betFIRST

Primal Hunt

betFIRST brengt alweer heel wat nieuwe slot spellen uit voor zijn trouwe fans. Wij worden onmiddellijk aangetrokken door Dim Sum Prize en Primal Hunt omwille van hun exotische lay-out. Beide spellen nemen je mee naar een compleet andere tijd en ruimte. Het ene toont het China van niet zo heel lang geleden en hun fantastische streetfood cultuur. In het andere spel is het iets lastiger om aan eten te geraken, want daar moet je in het stenen tijdperk met een primitieve bijl op mammoeten jagen om je honger te stillen.

Dim Sum Prize

Dim Sum Prize slotmachine Als je nog geen honger had, zal je het hier wel krijgen. Betsoft Gaming laat in Dim sum prize heerlijke Chinese gerechtjes op je los. We vinden noedels, garnalen en nog meer gestoomd lekkers terug op het raster. Dit 5×3 rooster met tien winlijnen staat in een eetkraampje in een typisch Chinese straat. Op het rooster scoor je door drie Crimson Coupons te vinden die zorgen voor een gratis spins bonusronde. Tijdens die ronde blijven de Teatime Wildsymbolen ook op je raster vastkleven. Bovendien kan het bamboesymbool ook plots op je scherm landen en je Wildsymbolen en gratis spins schenken.

Primal Hunt

Primal Hunt Eveneens geproduceerd door Betsoft Gaming, maar in een totaal andere tijd en ruimte, bevindt zich Primal Hunt. Dit slot spel neemt je terug mee naar het stenen tijdperk. Daar moesten de eerste mensen zich zien te redden door te jagen op leeuwen, paarden, antilopen en mammoeten met primitieve wapens zoals stenen bijlen en speren. Desalniettemin ben je in tegenstelling tot de holbewoners nu wel blij als je een leeuw tegenkomt, omdat drie van deze Scattersymbolen gratis spins teweegbrengen. Dit 5×4 raster met maar liefst 80 winlijnen beschikt bovendien ook over multiplier Wildsymbolen.

Win meer dankzij de promoties van betFIRST

Wist je trouwens dat naast slot spellen betFIRST nog heel wat meer in petto heeft? Sportfanaten vinden zeker hun gading in dit online casino. Je kan er wedden op voetbalwedstrijden, paardenrennen en zelfs virtuele sporten spelen. Momenteel valt er ook een exclusieve jackpot van 1 miljoen euro te winnen als je juist de voetbalpronostieken invult. Bij deze ‘Prono Foot’ volstaat het je grid te selecteren en de uitslagen te voorspellen om kans te maken op deze duizelingwekkende jackpot.

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *