Naar inhoud gaan

Laat de dobbelstenen rollen bij Red Dice

Laat die dobbelstenen maar rollen met de nieuwste dice games van Red Dice. In The Lost Dutchman’s Gold Mine ga je aan de slag als mijnwerker. In de warmte van de Amerikaanse woestijn zoek je naar de grootste goudmijn ooit. Reis je liever niet naar andere oorden? Dan vind je vast uren spelplezier in Classic Dice. Dit spel verloopt in een hoog tempo en bevat een bonusronde waar je met een spinner extra punten verdient. De spellen bevatten bovendien mysterierondes, waarbij je bij winst 100x je inzet verdient.

The Lost Dutchman’s Gold Mine

The Lost Dutchman’s Gold Mine is een typische dice game, zoals je ze vaak terugvindt in fysieke speelhallen in België. Het spel is leuk, maar vergt enige strategie en een portie geluk. Het spel genereert strips van drie symbolen, die je in het beste vak moet plaatsen. Met drie-op-een-rij combinaties van identieke tekens verdien je punten. Het spel stopt als alle spelvakken gevuld zijn. Elk vak bevat vijf mogelijke winlijnen (horizontaal of diagonaal). Bepaalde symbolen leveren meer punten op. Ook zijn er bonuspunten te verdienen en ontgrendelt een lijn met drie speciale tekens een bonusronde. Dankzij de bonusronde kan je bovendien in een mysterieronde geraken.

Classic Dice

Zoals de naam weggeeft is ook Classic Dice gebaseerd op de klassieke Belgische dice spellen. Het snelle speeltempo maakt dit een leuk skilldice spel. Een lijn met drie bonussymbolen opent de bonusronde. Hier win je punten door met de spinknop het prijswiel te starten. Beland je op een mystery veld, dan kom je in een mystery spelronde terecht. Deze rondes maximaliseren de prijzen, zodra je een score van 100 bereikt. Win je een mystery ronde, dan start automatisch de volgende.

Toernooien, vrienden en jackpots

Red Dice biedt niet enkel leuke spellen aan. Het is vooral een open community. Dankzij de chatfunctie kom je in contact met andere spelers en krijgt je spelervaring een sociale dimensie. Ook wie competitief ingesteld is, beleeft plezier aan Red Dice tijdens de dagelijkse toernooien. Vanaf 1 cent maak je al kans op prijzen. Je kiest bovendien of je alleen de strijd aangaat of in team. Naast dice slots vind je er andere dice games, tafelspellen en videopoker. Met de dice slots en dice games maak je bovendien kans op progressieve jackpots.

Ontdek deze nieuwe games bij Red Dice

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *