Naar inhoud gaan

Laat de magie van Golden Palace je betoveren

It's Magic slot machine

Het is niet omdat het bijna Kerst is, dat alles over de winterse sfeer moet gaan. De kerstperiode heeft nog andere kenmerken, denk maar aan de magie die deze periode kenmerkt en die teruggaat tot de drie wijzen. Golden Palace speelt hierop in door twee nieuwe slotgames uit te brengen die zich in hogere sferen afspelen. Laat de magie van deze twee niewe spellen je betoveren en misschien sleep je nog een last minute kerstcadeautje uit de brand…

Valkyrie

Valkyrie is een van de nieuwe slotgames van Golden Palace. Het spel wordt gespeeld in een rooster van vijf kolommen op vier rijen. Je bezit over een gigantisch aantal mogelijks winnende lijncombinaties: 1024. In het spel zitten tien normale symbolen met variërende waarde en daarnaast ook drie speciale symbolen: de Wildkaart die als joker dienstdoet en twee Free Spinkaarten. Tijdens de Free Spins maak je kans op de speciale Valkyrie Features: random rijen of vakjes worden allemaal Wild of sommige symbolen worden vergroot in oppervlakte.

Valkyrie slot machine

It’s Magic

Een andere nieuwe slotgame van Golden Palace is It’s Magic. Je speelt dit spel in een rooster van vijf kolommen op vier rijen met 50 verschillende mogelijke lijncombinaties. Het spel bevat dertien symbolen waaronder vijf gewone met een variërende waarde, zeven met een speciaal karakter en de traditionele Wildkaart. De tweede soort zijn speciaal omdat ze een volledige rij in Wildkaarten kunnen veranderen als je een volledige rij van die speciale symbolen bekomt.

It's Magic slot machine

Rien ne va plus

Het loont trouwens om bij Golden Palace een spelersaccount aan te maken. Eerst en vooral krijg je een gratis welkomstbonus van € 5, maar belangrijker is de stortingsbonus. Zodra je die eerste storting gedaan hebt, krijg je een bonus van 100% tot € 500. Vergeet tijdens deze periode ook zeker niet deel te nemen aan de Golden Christmas actie: een maand lang elke week een verschillende promotie op een deel van het aanbod van Golden Palace.

Ontdek deze nieuwe games bij Golden Palace

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *