Naar inhoud gaan

Laten we met de dobbelstenen van Carousel gooien

Parasol Beach slot machine

Carousel heeft onlangs twee nieuwe spellen gereleaset op hun website. Het gaat in beide gevallen over een dice game, met dobbelstenen dus. Hoewel ze beide hetzelfde mechanisme volgen en hetzelfde doel hebben, is de opzet van beide games toch iets verschillend. Parasol Beach speelt zich af op een zomers strand – what's in a name – en Pick a Gift heeft een neutrale lay-out, maar het draait wel om cadeautjes. Dus los van het feit dat je je dobbelstenen steeds moet groeperen volgens hetzelfde aantal ogen, is Pick a Gift een knipoog naar de voorbije kerstperiode, terwijl Parasol Beach al vooruitblikt naar de zomer.

Parasol Beach

Parasol Beach slot machine Parasol Beach is een van de twee nieuwe dice games van Carousel. Je speelt dit spel zoals altijd in vier verschillende velden en elk veld bevat drie kolommen. Je moet je dobbelstenen in groepjes van drie verdelen over die kolommen. In het spel zitten negen verschillende dobbelstenen met elk een verschillende waarde en één bonusdobbelsteen. Je hebt vijf verschillende winnende lijncombinaties en als je drie bonusdobbelstenen weet te verzamelen, dan start de bonus game.

Pick a Gift

Pick a Gift slot machine De andere nieuwe dice game van Carousel heet Pick a Gift. Ook dit spel heet dezelfde opzet: je verdeelt dobbelstenen in groepjes van drie over de twaalf kolommen waarover je beschikt. Met behulp van de vijf mogelijke winnende lijncombinaties probeer je zoveel mogelijk dezelfde soort dobbelsteen te groeperen. Het spel bevat tien verschillende dobbelstenen, waaronder negen gewone met verschillende waarde en een bonusdobbelsteen. Je krijgt ook extra winst als je in alle velden scoort.

Mag het een beetje meer zijn?

Nieuwe spelers die hun account aanmaken bij Carousel kunnen profiteren van een geweldige stortingsbonus: je krijgt je eerste storting integraal terug met een bovengrens van maximaal € 500. Bovendien krijg je ook al een welkomstbonus van € 10 net na je inschrijving. Maak zeker ook gebruik van de € 25 bonus die je krijgt voor elke vriend die je uitnodigt en een storting met zijn aangemaakte account. Je kan ook lid worden van de Carousel Diamond Club en daarmee verdien je punten telkens je geld inzet die je later kan omwisselen in bonussen.

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel