Naar inhoud gaan

Lucky Weekend #19: Moederdag

Lucky Weekend met casino bonussen en promoties

Moederdag is voor veel goksites een reden om extra gul te zijn dit weekend, want onze mama’s verdienen een mooie bonus toch meer dan wie ook? Gelukkig kunnen we zelf ook van deze acties en de andere nieuwigheden meegenieten, want de nieuwe promoties van onder meer Blitz, Carousel en Golden Palace zijn niet het enige waarmee we ons deze week kunnen uitleven. Zo lanceerde Circus.be eerder deze week haar nieuwe virtuele sportevenementen met een mooie bijhorende bonus.

Circus.be

Circus.be: Virtuele sportevenementen met € 5 startbonus

Circus.be komt als eerste in België op de proppen met weddenschappen op virtuele sportevenementen. Zowel nieuwe als bestaande leden kunnen deze nieuwigheid meteen uitproberen met een mooie € 5 startbonus zonder storting.

Wed op virtuele sportevenementen met € 5 startbonus
Carousel

Carousel: Tot 50% stortingsbonus

Carousel gooit dit weekend met bonussen, en verhoogt deze naarmate je zelf meer stort. Bij een storting van € 20 krijg je een bonus van 20%, bij een storting van € 30 een bonus van 30%, een storting van € 40 zorgt voor een bonus van 40% en een storting vanaf € 50 ten slotte zorgt voor een fikse 50% bonus tot maximaal € 250.

Ontvang een stortingsbonus tot 50%
Golden Palace

Golden Palace: May Madness

Cashbacks, stortingsbonussen, gratis spins, Golden Palace noemt het terecht een ware “May Madness”! De Loyalty Marathon is een welgekomen oude bekende waarmee we bonussen tot € 50 kunnen winnen, maar ook de vele andere promoties mogen er zijn.

Ontdek de May Madness promoties
Blitz

Blitz.be: Tot € 250 stortingsbonus

Blitz.be verlengt haar stortingsbonus van vorige week tot en met nu zondag 11 mei ter gelegenheid van Moederdag. Dankzij deze 25% stortingsbonus krijg je zo tot € 250 speelgeld gratis.

Ontvang tot € 250 met deze stortingsbonus
[contentblock id=newsletter-form-lucky-weekend-nl]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *