Naar inhoud gaan

Lucky Weekend #49

Lucky Weekend met casino bonussen en promoties

Terwijl Sinterklaas en Zwarte Piet aan hun pakjesavond beginnen kunnen wij ons opmaken voor een weekend met tal van leuke adventspromoties en andere bonussen in de aanloop naar Kerst. Zowel Ladbrokes als Unibet hebben adventskalenders die boordevol leuke bonussen zitten, en ook Golden Vegas komt tijdens deze feestmaand met spectaculaire acties op de proppen. Last but not least heeft bwin verzekeringen op combi-weddenschappen gelanceerd waarbij je jouw inzet op bepaalde keuzes zomaar terugkrijgt.

Unibet

Unibet: Adventskalender met dagelijks promoties

Unibet heeft in de aanloop naar Kerstmis een heuse adventskalender die elke dag een nieuwe promotie prijsgeeft. De ene dag kan je bijvoorbeeld free spins krijgen voor een leuke jackpot game, de andere dag dan weer een mooie stortingsbonus of een leuke prijs zoals een risicovrije bet op een voetbalmatch naar keuze. Je ziet voor elke dag welke prijs er zit aan te komen, zodat je goed kan nagaan op welke dag je van een specifieke promotie wilt profiteren.

Ontdek de adventspromoties bij Unibet
Ladbrokes

Ladbrokes: Elke dag nieuwe adventspromotie

Ook Ladbrokes heeft een heuse adventskalender waarin achter elke dag een leuke nieuwe bonus of promotie verscholen zit. Zo ontvang je vandaag een gratis weddenschap van € 2 geldig op een Premier League match van jouw keuze wanneer je nu een weddenschap vastlegt op een Jupiler League match. Elke dag wordt om 10 u. de nieuwe adventspromotie bekend gemaakt, dus je kijkt er de Ladbrokes website best dagelijks op na.

Ontvang dagelijks een adventsbonus bij Ladbrokes
bwin

bwin: Verzeker combi-weddenschappen met PROTEKTOR

bwin toont zich eens te meer heer en meester in sportweddenschappen met haar nieuwe PROTEKTOR feature. Door van deze optie gebruik te maken kan je jouw Combi-weddenschappen verzekeren, zodat je bij verlies op een aantal keuzes toch nog je inzet kan recupereren. Je mag zelf kiezen welke Combi-keuzes je precies wilt verzekeren, en je kan al je verschillende keuzes verzekeren met uitzondering van één keuze die je onverzekerd moet laten.

Verzeker jouw Combi-weddenschappen met PROTEKTOR
Golden Vegas

Golden Vegas: 40% stortingsbonus tot € 400

December is Crazy Bonus maand bij Golden Vegas, met een spetterende eerste bonus om het feestgedruis te starten. Nog tot en met zondagnacht geniet je bij je storting van een bonus van 40% tot maximaal € 400, en dit ongeacht of het nu je eerste storting is of je in het verleden al gestort hebt. De bonussen waarmee Golden Vegas de komende weken trakteert zullen nog spectaculairder zijn, hou ze dus zeker in de gaten!

Krijg tot € 400 extra speelgeld bij Golden Vegas

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *