Naar inhoud gaan

Magic Spinner dice slots spel in de kijker

Magic Spinner dice game speelbaar in online casino's

Het is algemeen geweten; wij Belgen zijn verzot op dice games. Magic Spinner behoort dezer dagen tot de meest populaire games in deze categorie, vandaar dat we deze game even willen uitlichten. Er zijn ook enkele mooie promoties te vinden voor wie zelf eens wil ontdekken wat deze game nu net zo leuk maakt!

Over Magic Spinner

Magic Spinner telt vier roosters waarin je telkens in eender welke richting 3 identieke symbolen moet zien op een lijn te krijgen om te scoren. Levert jouw spin 100 punten of meer op in de verschillende roosters samen, dan win je de ronde. Als je het geluk hebt om de speciale dobbelstenen met vlammen erop te scoren ontgrendel je het Rad Van Fortuin waarmee je 1000 extra punten kunt scoren. Inzetten op deze game kan al vanaf € 0,10 met een maximum van € 5 per inzet.

Bonussen en promoties

Zowel GrandGames als PrimeFortune zetten momenteel dit magische dobbelspel in de kijker met elk hun eigen promotie:

GrandGames

GrandGames: 100 Gratis Spins in Magic Spinner

Nieuwe leden krijgen bij hun registratie op GrandGames momenteel 100 gratis spins in Magic Spinner door het invoeren van deze speciale bonus code.


Prime Fortune

Prime Fortune: € 5 Aanmeldingsbonus bij Jouw Registratie

Ga meteen met € 5 gratis speelgeld aan de slag in Magic Spinner door gebruik te maken van Prime Fortune's registratiebonus die je naar believen kan inzetten.

Ontvang de € 5 registratiebonus