Naar inhoud gaan

Magie en mysterie op Circus.be

Vandaag brengen we je in hogere sferen. Of het nu Griekse goden of middeleeuwse magiërs zijn, op Circus.be vind je kansspellen in alle mogelijke fantasiewerelden. In Maze Escape reis je naar het Griekenland van de oudheid, waar je uit de klauwen van de gevreesde minotaurus moet zien te blijven en Hercules achterna moet gaan op het pad naar de overwinning. In Secrets of Alchemy word je een leerling-tovenaar en ga je zoals een echte alchemist op zoek naar de formule om goud te maken. Beide spellen zijn nieuw en staan nog maar net op Circus.be.

Maze Escape

Maze Escape is een spel van het type Megaways. Bij elke spin verschijnt er een nieuwe reeks symbolen uit de Griekse mythologie op zes rollen. Zodra je drie of meer dezelfde symbolen verzamelt, win je. Er zijn uiteraard ook speciale symbolen. De minotaurus is een Wildsymbool dat zorgt voor een multiplier tussen een en zeven. De Scattersymbolen, gouden munten, activeren de Labyrinth Free Spins als je er drie van hebt. Verder is er nog de Guidance of Athena, die je beloont met vier extra symbolen voor er een nieuwe spin plaatsvindt. Meer kans op winnen dus!

Secret Alchemy

In de categorie slotspellen vinden we Secrets of Alchemy, waarin je je een echte tovenaar waant. Ook hier win je vanaf dat je drie dezelfde symbolen van links naar rechts op aangrenzende rollen hebt. Het Stacked Wild symbool, een bebaarde magiër die wat doet denken aan Merlijn, is een soort joker en kan worden ingezet als eender welk symbool, waardoor je kansen op succes vergroten. Bij drie Scattersymbolen op de eerste, tweede en derde rol worden maar liefst zeven gratis spins uitgedeeld. Tot slot kan je in een jackpotronde heel wat extra verdienen door uit een set van twaalf kaarten drie dezelfde symbolen te kiezen.

Diversiteit

Uiteraard heeft Circus.be heel wat meer te bieden dan alleen deze twee spellen. De thema’s zijn zeer divers: van het oude Egypte over pinguïns tot aliens, iedereen vindt er zijn gading. Voor wie liever niet te veel tijd achter zijn scherm spendeert, zijn er ook fysieke casino’s in alle uithoeken van België. Bovendien is er een loyaliteitsprogramma waarbij je per speelbeurt punten verzamelt die kunnen worden ingewisseld voor cadeaus. Spelen bij Circus.be loont dus!

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *