Meer combinaties dankzij Megaways bij Betway

Meer combinaties dankzij Megaways bij Betway

Het is een van de populairste kansspelen: Megaways gokkasten. Sommige van je favoriete spellen zijn ook beschikbaar in een speciale versie met dit leuke mechanisme ontwikkeld door Big Time Gaming. Spanning is aan de orde van de dag met Megaways spellen. Bekijk enkele beschikbare spellen in Betway's prachtige spelcatalogus. In Megaways Jack volg je een sprookjesachtig verhaal met wel 117.649 mogelijke winnende combinaties. Laat je daarna verblinden door de edelstenen van Dazzle Me Megaways en zijn 99.225 winstmogelijkheden.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Betway
Megaways Jack Dazzle Me Megaways
Developer Iron Dog Studio NetEnt
Payline 64 – 117.649 Tot 99.225
Volatiliteit Hoog Gemiddeld
RTP 96,20% 96,10%

Megaways Jack

Megaways Jack bij Betway Help Jack de bonenstaak te beklimmen om de schat in de wolken te bereiken. Op deze gokkast van Iron Dog Studio speel je op 6 rollen met variabele lijnen (tussen 2 en 7 symbolen). Dus elke keer dat je aan de rollen draait, heb je tussen de 64 en 117.649 mogelijke combinaties. In dit sprookjesspel geeft de Betoverde harp je soms tot 4 Wildsymbolen, multipliers of posities op de bonenstaak. Je doel is om de top van de stam te bereiken. Opeenvolgende winsten brengen je hoger op de bladeren. De Magic Bean-symbolen voegen tussen 1 en 3 posities toe aan de stam.

Door naar de top van de 8 bladeren te klimmen, krijg je 8 gratis spins. Maar let op, je positie op de stam wordt bij elke spin opnieuw ingesteld. Tijdens de gratis spins kan de Betoverde harp je tot 4 extra gratis spins geven of de vermenigvuldiger tot x3 verhogen. Tot slot, als je direct naar de gratis spins wilt gaan, kun je deze bonus kopen. Er zijn verschillende opties, die je inzet vermenigvuldigt met het aantal gekozen gratis spins kosten.

Dazzle Me Megaways

Dazzle Me Megaways bij Betway Krijg edelstenen in deze 6-reel slot met variabele lijnen (tussen 2 en 9 symbolen). Er zijn tot 99.225 winnende combinaties in dit NetEnt spel. De Dazzling Wild Reels feature wordt willekeurig geactiveerd tijdens het normale spel en geeft tot 3 rollen vol Wildsymbolen. Tijdens het spelen profiteer je ook van de Avalanche feature: winnende symbolen exploderen en laten andere symbolen in hun plaats vallen.

Vier Free Spins-symbolen geven recht op 8 gratis spins. Elk extra symbool geeft recht op 4 extra gratis spins. Tijdens de gratis spins krijg je bij elke spin minstens één Dazzling Wild Reel. Zet in tussen € 0,10 en € 20 om je geluk te beproeven op deze Megaways slot.

Betway Cash Megaways

Krijg je geen genoeg van Megaways slots? Betway heeft een geweldige reeks spellen met deze spannende functie. Naast de normale catalogus biedt Betway zelfs een exclusieve slot met deze functie: het spel Betway Cash Megaways. In dit exclusieve Betway-spel ontdek je een mix van het Cash ‘N Riches-spel en het Megaways-mechanisme, met een speciale Betway-twist. Ontdek dit spel nu alleen bij Betway.

Ontdek de nieuwe games van Betway

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *