Miljoenenjackpot van 7,7 miljoen euro voor Belgische speler bij Unibet

by

Het zal je maar eens overkomen: na een lange dag werken ga je nog wat spelen in het online casino van Unibet om wat te ontspannen, en plots ben je meer dan € 7,7 miljoen rijker. Dat is nochtans wel exact wat gebeurde deze week voor een 27-jarige man uit Antwerpen. Toen hij speelde op slotmachine Mega Moolah wist hij de grote jackpot te winnen en ging zo met exact € 7.742.015 aan de haal. Het zal zeker de moeite waard zijn om ook Mega Moolah te spelen, want als er één jackpot gewonnen wordt, dan zal het zeker niet bij één blijven…

Mega Moolah: Niet te stoppen jackpots

Mega Moolah is een slotmachine met 25 winnende lijnen. Om een prijs te winnen moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Het Wildsymbool fungeert hier als joker. Verder is er ook het Scattersymbool, dat je gratis spins kan opleveren. Om 15 gratis spins te winnen moet je minstens drie Scattersymbolen rollen. In de gratis spins worden alle prijzen verdrievoudigd.

Maar het meest interessante zijn natuurlijk de jackpots. Tijdens het spel worden er willekeurige spelers geselecteerd die aan het jackpotrad mogen draaien. Er zijn vier verschillende jackpots: de mini jackpot van gemiddeld € 10, een minor jackpot van rond de € 150, een major jackpot die rond de € 30.000 ligt en de mega jackpot waarmee je gegarandeerd minstens € 1 miljoen mee kan winnen. Alle jackpots zijn ook progressieve jackpots: dat wil zeggen dat zolang er niemand een jackpot wint, deze jackpots blijven groeien.