Naar inhoud gaan

Naar het oude Egypte met betFIRST

Wie bang is van mummies kijkt beter even weg, want vandaag trekken we naar Egypte. Het oude Egypte, met zijn piramides, farao's en kleurrijke goden spreekt tot iedereens verbeelding. Twee nieuwe spellen op betFIRST, Egyptian Ways en 1 Reel Egypt spelen zich af tegen deze achtergrond. Diep in het hart van de piramides liggen fabelachtige schatten verborgen en met deze games kun jij daar misschien wel een graantje van meepikken. Maar dan moet je wel aan de vloek van de farao zien te ontsnappen natuurlijk.

Egyptian Ways Dice

Egyptian Ways is een dice spel. Je moet dus proberen om zoveel mogelijk dezelfde dobbelstenen op aangrenzende rollen te krijgen om te winnen. Sommige dobbelstenen dragen speciale symbolen. Zo zijn er de dobbelstenen met free spins: heb je er hier drie van, dan start het free spinsspel. Daarin krijg je de keuze tussen 20 spins zonder de twee laagste symbolen, 10 zonder de vier laagste of 5 zonder de 5 laagste. Ook zijn er multipliers, die je inzet vermenigvuldigen met een bepaald getal. Egyptian Ways werd ontwikkeld door Spinomenal, dat bekendstaat voor zijn kwalitatieve games.

1 Reel Egypt Dice

Dit dice spel werkt iets anders dan Egyptian Ways. Hier is er maar een rol en verschijnt er telkens maar een of soms zelfs geen dobbelsteen in het vakje. Afhankelijk van welk van de drie mogelijke symbolen op je dobbelsteen staat, verdien je een aantal keer je inzet. Wanneer je meerdere keren hetzelfde symbool hebt, stijgt de multiplicator waarmee je inzet vermenigvuldigd wordt. Een speciaal geval is het Wildsymbool, dat geldt als alle drie de symbolen waarmee je kan winnen tegelijk. Ook 1 Reel Egypt is van de hand van Spinomenal, en het biedt een heel andere speelervaring dan ‘klassieke’ dice games.

Virtuele sporten

Iedereen kent natuurlijk het wedden op sportwedstrijden. Hiervoor kan je bij betFIRST terecht, maar daarnaast heeft betFIRST ook een heel aanbod aan virtuele sporten waarop je kan wedden. Het principe is hetzelfde als bij gewoon wedden: je zet een bedrag in op een bepaalde speler of een bepaald team, en bij winst word je uitbetaald. Bij virtuele sporten worden de wedstrijden echter gesimuleerd door een computersysteem. Het toeval bepaalt dus of je team zal winnen of niet. De virtuele sporten die worden aangeboden op betFIRST zijn onder meer voetbal, wielrennen en paardenkoers.

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST