Nieuwe games waardig voor een koning bij Golden Palace

by

Goed nieuws vanuit Golden Palace: opnieuw werden er drie nieuwe games toegevoegd aan het assortiment casinogames. Het gaat om de games Stunning Hot 20 Deluxe, Wild Jack en Royal Crown. We stellen deze games even aan je voor zodat je direct kan gaan spelen en winnen bij Golden Palace.

Stunning Hot 20 Deluxe

Stunning Hot 20 Deluxe is een nieuwe dice slots game met 20 winnende lijnen. Om een prijs te winnen moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen op een winnende lijn. In dit spel is er ook een Scattersymbool dat zorgt voor een extra grote winst. Je moet minstens drie Scattersymbolen rollen om een prijs te winnen met dit symbool.

Wild Jack

Wild Jack slotWild Jack is eveneens een dice slots game met een flinke 27 manieren om te winnen. Doorgaans moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen op een winnende lijn om een prijs te winnen. Er is een heel erg leuk westernthema: de intromuziek met paarden en revolvers, de achtergrond van de game met saloons en cactussen, de volledige game doet aan als een western. Het Wildsymbool fungeert als een joker. Je kan ook 15 gratis spins winnen door minstens drie Scattersymbolen te rollen.

Royal Crown

Royal Crown is ook een nieuwe dice game met 20 winnende lijnen. Ook in deze game moet je minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar rollen om een prijs te winnen. Het spel heeft een koninklijk thema, van de muziek tot de achtergrond. Het Wildsymbool fungeert als een joker. Als je een Wildsymbool wist te rollen blijft de rol waarop je een Wildsymbool rolde staan en worden alle andere rollen opnieuw gerold.

Royal Crown slot

Ontdek deze nieuwe games bij Golden Palace