Naar inhoud gaan

Op griezeltocht in Happy Halloween slot game bij Unibet

Happy Halloween slot game bij Unibet

Griezel en huiver mee met de nieuwste game Happy Halloween in het online casino van Unibet. Deze slot game neemt je mee op een Trick-or-Treat griezeltocht met de familie Grave als hoofdpersonen. Maar liefst 50 lijnen kunnen geactiveerd worden in deze game waar een leuk halloweensfeertje vanaf druipt.

Wild symbolen

Griezels, mummies, overheerlijke snoepjes – het komt allemaal voorbij in deze game. Plaats je inzet tot 5 munten per afzonderlijke lijn. De wild symbolen waarnaar je op jacht kan gaan in deze game zijn de bekende pompoenen ‘jack o' lantern, die hiervoor de symbolen zijn. Deze verschijnen op rij twee en vijf, waardoor je jouw winstkansen op winnende combinaties kan vergroten. Deze vervangt namelijk de symbolen op de andere rijen, afgezien van het symbool met de heks.

Heksenjacht

Heb je drie verspreide heksen op rij een tot en met drie, dan levert je dat vier keer je totale inzet op. Daarnaast krijg je ook nog eens tien gratis spins cadeau, waardoor je nog meer kans maakt op een grotere winst. Bij elke gratis spin worden er twee wild symbolen toegevoegd op de rijen twee tot en met vijf.

Gratis spins

En het kan nog mooier worden voor je. Tijdens elke gratis spin kan je nog eens tien gratis spins ontvangen, waardoor je tot aan 20 gratis opeenvolgende spins kan komen. Reken daarbij nog eens dat je tot 1 miljoen munten kan winnen door het toenemende aantal wild symbolen, en je weet dat je wel eens een akelig grote prijs kan binnenrijven.

Als toemaatje Happy Halloween heeft ook nog een optionele gokronde voor je als verrassing. Door de kleur of aard van de speelkaart te raden tijdens een spin biedt het je vijf keer de kans om de totale winst in het hoofdspel te vermenigvuldigen tot een prijs van maar liefst 25.000 munten.