Naar inhoud gaan

Op jacht naar de schatten van gouden steden op Circus.be

Op jacht naar de schatten van gouden steden op Circus.be

Treed in de voetsporen van avontuurlijke archeologen in twee nieuwe spellen van Circus.be. Verken oude steden op zoek naar goud en erkenning. In Gerard’s Gambit van ontwikkelaar Play’n GO volg je Gerard vanuit zijn Parijse appartement naar Egypte, Griekenland en Mexico. Ga verder door in het spel en ontgrendel steeds grotere rasters om je winsten te vermenigvuldigen. In de slotgame Coin Quest 2 richt je je op de verloren Azteekse schatten en ga je op zoek naar goud in een rustiger avontuur. Ben jij van nature een avonturier? Lees verder om te ontdekken welk spel het beste past bij jouw onderzoekende persoonlijkheid.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Circus.be
Gerard’s Gambit Coin Quest 2
Developer Play’n GO Slotmill
Payline 10 Cluster pays
Volatiliteit Gemiddeld Hoog
RTP 96,2% 96,18%

Gerard’s Gambit

Slotgame Gerard's Gambit op Circus.be - gouden spellen Ga met Gerard mee op zijn archeologische avonturen. In Gerard’s Gambit begin je op een raster van 3 rollen en een lijn in de flat van de archeoloog. Het raster evolueert en breidt uit naarmate je verder komt in het spel. Er zijn in totaal 10 locaties, die je vrijspeelt door doelstellingen te voltooien. Ook de symbolen evolueren mee met de levels. Wildsymbolen vervangen andere symbolen en activeren daarna één of meerdere gratis spins.

In de hogere niveaus geven 3 Scattersymbolen 5 free spins. Door 3 Bonussymbolen te verzamelen kun je kiezen tussen drie schatkisten die 20x, 60x of 100x je inzet kunnen opleveren. Het is mogelijk om tot 3.000 keer je inzet te winnen, die varieert tussen € 0,05 en € 50. Na elke winst kun je een Munt Opgooien, de Vermenigvuldigersrad of de Hoog/Laag gokspelen proberen om kans te maken op een multiplier. Verken het spel en de oude stenen om deze functies te ontdekken.

Coin Quest 2

Slotgame Coin Quest 2 op Circus.be - gouden spellen Liever een rustiger slotgame? Dan is Coin Quest 2, de tweede versie van Slotmill’s populairste spel, beter voor jou. De symbolen vallen in een grid van 6×6 in de Azteekse ruïnes. De Avalanche-functie zorgt ervoor dat nieuwe symbolen vallen wanneer winnende clusters verdwijnen. De Cluster Pays functie genereert ook een Wildsymbool voor groepen van meer dan 5 winnende symbolen.

De verschillende Power Up symbolen helpen je in je zoektocht en geven je Wilds, Coins (die werken als vermenigvuldigers) of verwisselen symbolen. Coinsymbolen geven tot 500 keer je inzet. Je kunt tussen € 0,20 en € 50 inzetten. Verzamel 3 Bonussymbolen en krijg toegang tot het bonusspel die je 8 free spins en een progressieve winstmultiplier tot x12 opleveren. In een Super Bonus spel stapelen Coins zich op tijdens de bonus rondes. Je kunt bonussen kopen om Power Up-symbolen, het Bonus en Super Bonus spel te krijgen.

Win extra prijzen bij Circus.be

Vind je het leuk om kans te maken op extra prijzen door cash games te spelen? Circus.be biedt een breed scala aan Drop & Wins spellen waarbij je een van de 700 dagelijks extra prijzen kunt winnen. De maandelijkse prijzenpot bedraagt € 500.000 en je zou zomaar met je deel van de buit kunnen weglopen. Om mee te doen, kijk uit naar Pragmatic Play-spellen met de “Drop & Wins”-banner en plaats je inzet. Als je een van deze slots speelt, neem je ook automatisch deel aan het wekelijkse Drop & Wins-toernooi. Haal de beste vermenigvuldiger in één spin en win jouw deel van de € 82.000 prijzenpot. Wacht niet langer en probeer deze spellen bij Circus.be om je geluk te testen.

Ontdek de nieuwe games van Circus.be