Naar inhoud gaan

Op macabere safari in de nieuwe games bij Supergame

Voodoo Dice

Supergame blijft ook deze maand niet bij de pakken neerzitten: er werden opnieuw twee games aan het assortiment toegevoegd. Het aanbod dice slots wordt uitgebreid. Safari Sam heeft een zeer leuk safarithema, zoals de naam al laat uitschijnen. Wildsymbolen zullen multipliers dragen, zodat je nog grotere prijzen zal binnenrijven. Voodoo Dice heeft een thema dat je dan weer de stuipen op het lijf zal jagen. De duistere krachten van voodoo komen hier aan bod. Speel op je beste, en wie weet zal je via de lugubere krachten van de duistere magie beloond worden voor je inzet.

Safari Sam

Safari Sam Safari Sam is een dice slot game met in totaal 30 winnende lijnen. In deze game zal je alle dieren die je terugvindt in de Afrikaanse savanne tegenkomen. Wildsymbolen zullen multipliers tot x10 dragen, zodat je ongelooflijke prijzen kan winnen. Als je in één winnende lijn een gorilla, chimpansee én een zebra krijg je gratis spins waarbij je één van de dieren moet selecteren. Dit dier zal voor de volledige duur van de gratis spins fungeren als een Wildsymbool. Daarnaast zal dit dier ook een multiplier van x2 dragen. Door drie Bonussymbolen te rollen activeer je de bonusgame, waarin je het hoofdpersonage Safari Sam moet helpen om wilde dieren te vinden.

Voodoo Dice

Voodoo Dice Voodoo Dice heeft tien winnende lijnen waarop je dobbelstenen zal rollen. Voodoo Dice is een zeer lugubere game, en het thema van de duistere magie van voodoo is uitstekend verwerkt in deze game. Donkere raven, voodoopoppen, een voodooheks en andere macabere symbolen zullen op de dobbelstenen te zien zijn. Een voodoomagiër fungeert als het Scattersymbool. Door dit symbool drie keer of meer te rollen win je in totaal tien gratis spins. In deze gratis spins zullen alle winnende symbolen zich over alle posities van de eerste drie rollen uitbreiden. Het is op elk moment mogelijk om te gokken met een winst. Dit doe je door te raden of de volgende kaart hoger of lager zal zijn.

Meer dan slots

Supergame biedt heel wat dice slot games aan, en deze twee games zijn daar een uitstekende aanvulling op. Naast deze leuke categorie van games biedt Supergame echter ook nog heel wat ander leuks. Dice games, blackjack en roulette zijn slechts een greep uit het aanbod van andere games dat Supergame aanbiedt. Tafelgames kunnen ook nog gespeeld worden in het live casino. Om het navigeren handiger te maken biedt Supergame een overzicht van alle games die een jackpot aanbieden.

Ontdek deze nieuwe games bij Supergame