Naar inhoud gaan

Op ontdekkingsreis in Egypte bij Circus.be

Book of Queen slot

Circus.be stuurt opnieuw goed nieuws de wereld in! Book of Queen en Book of Lords, twee nieuwe slotmachines, zullen het assortiment casinogames dat Circus.be aanbiedt vervoegen. Zowel Book of Queen als Book of Lords zijn twee games die rond het oude Egypte draaien. De games lijken in de basisregels wat op elkaar, maar dankzij de verschillende symbolen zal je in beide games toch een heel andere ervaring beleven. In beide games mag je ook rekenen op gratis spins om jouw winstmogelijkheden nog groter te maken.

Book of Queen

Book of Queen slot In Book of Queen word je gekatapulteerd naar het oude Egypte, waar je in de oude tempels op zoek gaat naar de schatten die de farao’s er herbergden. Het Scattersymbool zal zowel zijn eigen functie vervullen, als de functie van het Wildsymbool. Dit symbool zal je dus niet alleen extra winsten opleveren door als joker te fungeren, maar het zal je ook tien gratis spins geven als je het minstens drie keer rolt. Aan het begin van de gratis spins wordt één symbool willekeurig uitgekozen. Dit symbool zal tijdens de gratis spins ongeacht waar het belandt prijzen uitbetalen.

Book of Lords

Book of Lords slot Book of Lords is nog een nieuwe slotmachine, waarin je tien lijnen krijgt om minstens drie dezelfde symbolen naast elkaar te rollen. Ondanks het beperkte aantal winnende lijnen zal je hier toch grote prijzen in de wacht slepen. Dit komt onder andere doordat het Wildsymbool en het Scattersymbool één symbool zijn. Zo creëer je niet alleen extra winstmogelijkheden, maar het is ook gemakkelijker om tien gratis spins te winnen. Dit doe je door minstens drie keer het Scatter/Wildsymbool te rollen. Ook in Book of Lords zal aan het begin van de gratis spins één willekeurig symbool een prijs uitbetalen, waar het ook wordt gerold. Tijdens de gratis spins kun je ook nog extra gratis spins winnen.

Loyaliteit voor alles

Nieuwe spelers bij Circus.be genieten van een zeer ruim welkomstaanbod aan bonussen. Zo krijg je direct na je inschrijving al een bonus van € 5. Verder mag je ook rekenen op een eerste stortingsbonus van 100% tot € 250. Nog een bonus van € 5 staat klaar als je je telefoonnummer bevestigt bij je account. De meer ervaren spelers bij Circus.be staan ook niet in de kou: dankzij het loyaliteitsprogramma van Circus.be worden spelers beloond voor hun trouwheid. Je krijgt namelijk voor elke inzet die je plaatst krijg je een Clubpunt en een Circus Coin. Deze kunnen ingewisseld worden voor prijzen en bonussen.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *