Naar inhoud gaan

Pittige pepers op Circus.be

De Mexicaanse keuken is niet voor watjes. Dat blijkt uit twee pittige nieuwe spellen op Circus.be die we vandaag spelen: Chilli Xtreme en Chilli Picante. Allebei zitten ze boordevol pikante chilipepers. Hoe ver durf jij te gaan om de winst te behalen? Breekt het zweet je al uit bij het zien van een peper of kan het voor jou niet pikant genoeg zijn? Hou alvast water bij de hand, want dat je mond in brand zal staan na deze spelletjes, staat vast.

Chilli Xtreme

Chilli Xtreme is een slot spel van Playtech dat je meteen vrolijk stemt met zijn kleurrijke design. Alle symbolen zijn basisingrediënten uit de Mexicaanse keuken en leveren geld op wanneer je er drie of meer dezelfde hebt op aangrenzende rollen. Het hot-symbool met hete pepers doet de omliggende symbolen exploderen. Tijdens zo’n explosie kunnen de rollen worden uitgebreid en heb je meer kans op winnende combinaties. Het Wildsymbool geldt als joker. Een piñata is altijd een verrassing, want die kan op elk moment veranderen in een of meerdere Wildsymbolen. Tot slot word je beloond met free spins bij drie of meer bonussymbolen.

Chilli Picante

Voor wie het nog aandurft, is ook Chilli Picante een aanrader. Dit slot spel werd ontwikkeld door Blueprint. Opnieuw moet je dezelfde symbolen proberen samen te brengen. Het Wildsymbool neemt de plaats in van elk ander symbool. Ook zijn er bonussymbolen die je free spins bezorgen. Tijdens de flamin’ hot bonusronde kan je inzet tot wel 100x vermeerderd worden. Chilli Picante is bovendien een spel van het type Megaways. Megaways is erg geliefd bij spelers en levert meer winnende combinaties op.

Circus Club

Wie zich registreert als speler op Circus.be wordt automatisch lid van de Circus Club. Met elk spel dat je speelt verdien je coins, die je in de Circus Club kunt inwisselen tegen allerlei prijzen. Daarnaast geniet je ook tal van andere voordelen. Zo is er op elke derde zondag van de maand Dag van de Club. Op die dag verdien je dubbel zoveel coins bij het spelen en dubbel zoveel cash bij casinotoernooien. Ook krijg je 20% korting op prijzen in de Club. Trouw wordt dus beloond bij Circus.be.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *