Naar inhoud gaan

Poker in digitale vorm bij Golden Palace

Aces & Faces slot

Golden Palace brengt twee uitstekende stukjes nieuws: niet alleen zijn er twee nieuwe games toegevoegd aan het assortiment, maar het zijn dan ook nog eens games van een nieuwe ontwikkelaar. Bonus Deuces Wild en Aces & Faces zijn twee videopoker games die werden ontwikkeld door Red Rake Gaming, het nieuwe gezicht bij Golden Palace. Beide games hebben een heel verschillende aanpak, maar toch zullen ze je rijkelijk belonen, mede door wildcards en hogere uitbetalingen van bepaalde kaartencombinaties.

Bonus Deuces Wild

Bonus deuces wild slot Bonus Deuces Wild onderscheidt zich op een zeer leuke manier van andere videopoker games. Je krijgt pas een prijs uitbetaald door minstens drie keer dezelfde kaart te hebben. Elke ‘deuce’, de kaart met de waarde 2, is een wildcard en zal dus als een joker werken. Zo wordt het je gemakkelijker gemaakt om een prijs te winnen. Door vijf keer dezelfde kaart te hebben zal je ook een soort bonus krijgen: je uitbetaling zal veel groter zijn dan normaal. Om meer kans te maken op grote winsten is het mogelijk om met meer dan één hand te spelen. De kaarten die je houdt worden dan in elke hand behouden, de rest wordt willekeurig getrokken.

Aces & Faces

Aces & Faces slot Ook Aces & Faces werkt niet helemaal zoals andere videopoker games. Elke combinatie kaarten vanaf een paar boeren zal je een prijs opleveren. De hoogst uitbetalende combinatie is de uiterst zeldzame royal flush. Deze zal je een prijs van niet minder dan 800 keer je inzet opleveren. Er zijn ook verschillende uitbetalingen als je vier keer dezelfde kaart krijgt. Vier azen en vier ‘koninklijke’ symbolen zullen je namelijk hogere prijzen opleveren dan als je vier keer hetzelfde getal behaalde.

Tijdelijke én permanente bonussen

De games van de nieuwe ontwikkelaar mogen er gerust zijn, en dat bewijzen deze twee spellen al. Naast deze twee spellen zijn er echter nog andere games van Red Rake Gaming en van andere ontwikkelaars die bij Golden Palace gespeeld kunnen worden. Het assortiment is zodanig groot dat je wel wat bonusgeld kan gebruiken om het te verkennen. Gelukkig voorziet Golden Palace daar ook in. Zo is er al een eerste stortingsbonus van 100% tot € 500. Zo wordt jouw eerste storting op je nieuwe account al direct verdubbeld. Tijdens het jaar zijn er geregeld ook tijdelijke promoties waarvan je gebruik kan maken.

Ontdek deze nieuwe games bij Golden Palace