Naar inhoud gaan

Race mee met Unibet en win prijzen

Table games race bij Unibet

Na de dice game race van vorige week, pakt Unibet alweer uit met een mooie actie. Van 9 mei tot 22 mei zijn er twee races van table games waarmee je fantastische prijzen kunt winnen. Het is dus zeker aangeraden om mee te doen, maar wees snel om de hoofdprijs, in de vorm van een prijzenpot van € 5.000, in de wacht te slepen. Er zijn twee races: de eerste loopt van 9 mei tot 15 mei en de tweede van 16 mei tot 22 mei.

Hoe neem ik deel aan deze wedstrijd?

Deelname aan deze wedstrijd is simpel: je hoeft je enkel te registreren mocht je nog geen lid zijn, en vervolgens inloggen om deel te nemen aan de spellen die in aanmerking komen. Er zijn heel veel table games die in aanmerking komen: (live) Europese of Amerikaanse roulette, (live) blackjack (met twee handen), baccarat, verschillende soorten poker en vele anderen, goed voor in totaal zo'n 75 games die in aanmerking komen.

Om prijzen te winnen moet je punten verzamelen. Je krijgt een punt voor elke ingezette euro. Aan het einde van elke race wordt er direct cash geld verdeeld over de top 10. Deze prijzenpot bedraagt niet minder dan € 5.000. Over twee weken wordt dus een prijzenpot van € 10.000 verdeeld. De eerste plaats krijgt € 1.500, de tweede € 1.000, de derde € 750 en plaats vier tot tien krijgt € 250. Als je de vlugste bent in beide races, win je dus € 3.000. Het klassement kan je altijd live zien aan de rechterkant van het scherm van elke game die je speelt die in aanmerking komt. Aan het einde van de eerste race worden de punten teruggezet naar nul, dus alle punten die je verzamelde in de eerste race tellen niet meer mee voor de tweede race.

Er zijn natuurlijk ook wel een paar voorwaarden verbonden aan de wedstrijd. Zo moet je wel opletten dat je enkel inzet met echt geld. Een inzet met bonusgeld telt namelijk niet mee, dus je krijgt er geen punten voor. Als je bij roulette een inzet met een 50/50 kans maakt, bijvoorbeeld op rood of zwart, telt deze ook niet mee. Wees dus heel snel in deze race, maar wees ook voorzichtig zodat je geen inzet plaatst waarmee je uiteindelijk niets bent in deze races.

Speel mee met de table games race om tot € 10.000 te winnen