Naar inhoud gaan

Reis met bwin van Egypte tot in Griekenland

Reis met bwin van Egypte tot in Griekenland

Dankzij deze nieuwe spellen op bwin, reis je naar de Griekse en Egyptische mythologieën. Of je nu gek bent op reizen of liefhebber bent van mythen en legendes, ontdek Links of Ra II en Midas Golden Touch 2. Je krijgt de kans om op slotmachines te spelen naast Ra, de Egyptische godheid die wordt geassocieerd met de zon en creatieve kracht, en naast Midas, deze koning, zoon van Zeus, die alles wat hij aanraakt in goud verandert. Laat je vergezellen door deze twee legendarische figuren en beproef jouw geluk op bwin.

Technische eigenschappen Speel deze games bij Magic Betting
Links of Ra II Midas Golden Touch 2
Developer SlingShot Studios Thunderkick
Payline 50 15
Volatiliteit Hoog Gemiddeld
RTP 96,05% 94,27%

Links of Ra II

Links of Ra II Links of Ra II is een slotmachine met 5 rollen, 4 rijen en 40 paylines ontwikkeld door SlingShot Studios. Je kunt inzetten vanaf € 0,20 tot € 25 en tot 10.000 keer je inzet winnen. De volatiliteit is hoog en het uitbetalingspercentage is 96,05%. Er is een hitfrequentie van 34,10%, dus je hebt een kans op drie om te winnen. Je krijgt een winnende combinatie wanneer je drie of meer symbolen van hetzelfde type laat landen. Er zijn verschillende functionaliteiten zoals Wildsymbolen, Scattersymbolen, gratis spins en tal van andere.

Midas Golden Touch 2

Midas Golden Touch 2 Midas Golden Touch 2 is een slotmachine met 15 paylines ontwikkeld door Thunderkick. Het speelveld bestaat uit 5 rollen en 3 rijen en heeft een hitfrequentie van 19,06%. Inzetten variëren van € 0,10 tot € 100 en kunnen tot 15.000 keer vermenigvuldigd worden. Het uitbetalingspercentage is 94,27% en de volatiliteit is gemiddeld. Om een winnende combinatie te verkrijgen, moet je drie of meer symbolen van hetzelfde type op een rij zetten. Je kunt jouw winstkansen vergroten met Wildsymbolen, geschenk van Midas, gratis spins en Bonus Buy features.

Je kansen vergroten

Geef je de voorkeur aan Griekse boven Egyptische goden? Ontdek dan Hoard of Poseidon op bwin, waar je de zeegod en de Kraken kunt ontmoeten. Speel ook Arthur and the Round Table om meer te leren over deze Engelse legende. Voor een reis door het verleden, ontdek Medieval Mania. bwin biedt ook tal van andere manieren om in het casino te spelen, zoals blackjack, poker of roulettes en sportweddenschappen op de grootste wedstrijden in een groot aantal verschillende sporten.

Ontdek de nieuwe games van bwin