Naar inhoud gaan

Rol de dobbelstenen met een verminderd risico bij betFIRST

Een nieuwe promotie is gelanceerd bij betFIRST: elke speler die inzet op dice games en dice slots inzet maak kans op een cashback van 20% tot € 100. Deze promotie loopt van 16 april tot en met 29 april 2018, en is dus ook alleen maar geldig op dice games en dice slots. Op het einde van de periode waarin de promotie loopt wordt je nettoverlies berekend, en op basis hiervan krijg je jouw cashback. Als je dus in totaal een verlies draaide van € 125 terwijl je je favoriete dice games en dice slots speelde, krijg je € 25 terugbetaald. Let wel op, als je in totaal winst hebt gemaakt kom je logischerwijs niet in aanmerking voor deze promotie.

Nieuwe slots boordevol bonuskansen

Deze actie geeft ons ook dé uitgelezen kans om drie van de nieuwste dice slots die zijn toegevoegd bij betFIRST te ontdekken.

Starmania

Zo is er Starmania, een dice slot met tien winnende lijnen waarop jij prijzen wint. Het Wildsymbool fungeert als een joker en vervangt symbolen zodat je alsnog winnende lijnen kan scoren. Met het Scattersymbool win je tien gratis spins, en in deze gratis spins worden er tot 30 extra Wildsymbolen toegevoegd op de rollen. Op deze manier kan je nog meer prijzen winnen.

Eye of the Amulet

Eye of the Amulet heeft 40 winnende lijnen waarop prijzen uitbetaald worden. Ook hier is het Wildsymbool van de partij, net als het Scattersymbool. Met het Scattersymbool kan je tot 15 gratis spins winnen. Als je gratis spins wint, mag je ook aan het Bonuswiel draaien, waarop extra Wildsymbolen of extra gratis spins gewonnen kunnen worden. Met de Zandstormfunctie worden willekeurig in het spel tot vijf extra Wildsymbolen aan het bord toegevoegd.

Hot 7 Dice

Een laatste nieuwe dice slot is Hot 7 Dice met vijf winnende lijnen. Deze game doet sterk denken aan de fruitmachines, aangezien de hoogste symbolen een watermeloen, druiven en een 7 zijn. Ook is er het Scattersymbool, dat geen speciale functie heeft maar wel zorgt voor uitbetaling overal waar het verschijnt, als je er ten minste drie weet te verzamelen.

Geniet van een cashback van 20% tot € 100 op dice games en dice slots bij betFIRST

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *