Naar inhoud gaan

Scoor je winst met de nieuwe voetbalgames van Circus.be

Scoor je winst met de nieuwe voetbalgames van Circus.be

Het WK voetbal 2022 ging van start en ook Circus.be is volop in de voetbalsfeer. Met twee nieuwe slotgames in voetbalthema is het online casino er helemaal klaar voor. Droomde jij er altijd van om het veld te betreden onder het gejuich van duizenden fans? Speel dan Spin & Score Megaways en geniet met wat fantasie van een voorproefje. Deze slotgame neemt je op een zonnige dag mee naar het midden van een voetbalstadion, terwijl er confetti op het publiek regent. Ga je liever nog een stapje verder en kroon jij jezelf tot WK-winnaar? Speel dan Footbal on Fire en wie weet steek jij de trofee in de lucht zoals de kampioenen in Qatar.

Spin & Score Megaways

Scoor je winst met de nieuwe voetbalgames van Circus.be Pragmatic Play gaat met Spin & Score Megaways mee op de golf van het WK Voetbal 2022. Het is een online slotgame met zes gewone rollen en een horizontale bonusrol met vier symbolen. Op de zes gewone rollen varieert het aantal symbolen per spin van minimaal twee tot maximum zeven symbolen. Een winnende combinatie wordt gemaakt door hetzelfde symbool op ten minste de eerste drie rollen te plaatsen. Bij elke draai kan er een ander aantal symbolen verschijnen waardoor er tal van manieren zijn om te winnen. Bovendien kunnen het Big Wildsymbool en de Scattersymbolen je meer winst opleveren.

Football on Fire

Football on Fire Football on Fire is een slotspel met vijf rollen en drie rijen. Het spel heeft tal van speciale symbolen zoals de Scatter Ball. Wanneer dit Scattersymbool drie keer voorkomt, wordt het hoofdspel gestart. Dan is het de bedoeling dat je een penalty neemt en beslist waar je de bal wilt plaatsen. Afhankelijk van de plaatsing kan je tot 90 gratis spins ontvangen. Tijdens het spelen kan je ook genieten van andere symbolen zoals de handschoenen, het fluitje en de sjaal die jou meer winst opleveren. Tijdens één spel kan je op meerdere lijnen winnen, wat inhoudt dat de winsten bij elkaar opgeteld worden. Alleen de hoogste winst op de winnende lijn is geldig.

Niet alleen voetbal

Niet alle Circus.be games zitten in een voetbaljasje. Je vindt er ook suikerzoete spellen zoals Alice in the Rose Maze en Sugar and Dice. Hou je meer van mysterieuze spellen? Dan zijn games zoals Mayan Blocks en Mayan Blaze op jouw lijf geschreven. Ook Jokers zijn terug van nooit helemaal weggeweest. Spellen zoals Wild Joker Hot en Undercover Joker zijn hier mooie voorbeelden.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *