Naar inhoud gaan

Speel dice slots met verschillende volkeren dankzij Carousel

Vikings Dice

Van Scandinavië naar Brazilië. Dat is de reis waar Carousel jou voor uitnodigt. Ontmoet de Vikingen en speel met hen een dice slot. Wees gerust, ze zullen je winsten niet stelen. Ze willen, net als jij, dat je Vikings Dice wint en met een prijs gaat lopen. Als het noorden wat te koud is voor jou, dan kan je doorreizen naar Brazilië, het land van carnaval. Ook daar kan je een dice slot spelen, maar dit keer met maskers en sambaballen. Brazil Carnival Dice is een warm en eenvoudig spel waar je gemakkelijk winlijnen behaalt.

Vikings Dice

Vikings Dice Spelontwikkelaar Kajot neemt ons mee naar de tijd toen de Vikingen nog actief waren. Ze roven en plunderen niet in dit spel. Integendeel, er zijn twintig winlijnen en de Wildsymbolen doen meer dan alleen elk symbool vervangen. Afhankelijk van hoeveel Wildsymbolen je hebt, wordt de score van je winnende combinatie vermenigvuldigd tot wel 16x. Het enige symbool dat niet vervangen wordt door een Wildsymbool is het Scattersymbool. Behaal je drie van deze symbolen, dan start de Free Spin Feature. Hierbij blijven gewonnen combinaties stilstaan op je speelveld terwijl de andere symbolen blijven draaien. De feature stopt wanneer het volledige bord volstaat met gewonnen combinaties of je geen gewonnen combinaties hebt gemaakt.

Brazil Carnival Dice

Brazil Carnival Dice Dankzij Mancala Gaming reizen we door naar Brazilië waar carnaval volop aan de gang is. Dit eenvoudige spel laat de dobbelstenen naar beneden rollen, en misschien land jij wel op één van de drie speciale symbolen. Het Wildsymbool vervangt elk ander symbool waardoor jouw kans op winst groter wordt. Als je drie of meer Free Spins symbolen gooit, start de Free Spins Feature. En wanneer je een schatkist rolt, start het Pick A Card bonusspel. De 25 winlijnen zijn horizontaal en worden gemakkelijk gevuld met maskers, trommels, sambaballen en andere carnavalssymbolen.

Dobbelstenen

De slotmachines van Carousel bevatten allemaal dobbelstenen. Daarom dragen ze de naam “dice slots”. Uiteraard kan je ook gewone dice games vinden, zoals Cyber Spinner Max en Multiplier Dice. In deze spellen is het de bedoeling om drie gelijke symbolen naast elkaar te krijgen. Dit kan op zowel horizontale als diagonale lijnen. Er zijn ook heel wat kaartspellen beschikbaar, zoals blackjack en video poker, maar ook heel wat roulettespellen en sicbo. In deze spellen heb je je geluk nodig. Ben jij er klaar voor?

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel