Naar inhoud gaan

Speel met dieren op betFIRST

Tiger Claw

Voor alle dierenliefhebbers is er goed nieuws. Op betFIRST kan je heel wat spellen spelen met bijna elk dier waar je aan kan denken. Vandaag zullen we het beperken tot twee dieren: de tijger en de uil. Je kan ze vinden in slotmachines gemaakt door BetSoft. Van de tijger zal je niet veel zien. Je zal blij moeten zijn met enkel zijn klauw in Tiger Claw. De BetSoft uil is er niet zomaar een. Hij is gemaakt van goud en verblijft bij de Griekse goden. Verdien jij zijn wijsheid in The Golden Owl of Athena?

Tiger Claw

Tiger Claw Het eerste dier dat we vandaag bezoeken is de tijger – of toch zijn klauw. Laat zoveel mogelijk Gratis Spinssymbolen op je rollen vallen, want vanaf vijf zulke symbolen krijg je acht gratis spins. Tijdens deze draaien kan je nog meer gratis spins winnen en zo tot wel 240 keer gratis draaien. Daarnaast is het Shaman Scattersymbool ook een must-have. Als je er drie of meer van deze op je rollen hebt staan, win je tot wel 50x je inzet. Bij elke winnende combinatie kan je met je prijs gokken op kop of munt en zo je winst verdubbelen – of verliezen.

The Golden Owl of Athena

The Golden Owl of Athena Kijk omhoog en zoek naar de gouden uil. Hij is de bewaarder van de heilige kennis, maar als er drie of meer op je rollen landen, dan deelt hij de wijsheid van de gratis spins met jou en kan je tot wel 20 gratis spins winnen. Hij is ook de brenger van inzicht. Dit wil zeggen dat hij functioneert als zowel het Scatter- als Wildsymbool. In de vorm van Scattersymbool geeft hij je Scatterwinsten wanneer je er drie of meer op je rollen hebt verkregen. Als Wildsymbool vervangt hij elk ander symbool. Zie jij de gouden uil al?

Nog meer dieren

Krijg je niet genoeg van dieren na het spelen van deze spellen? Geen probleem! Er zijn meer dan genoeg spellen met dieren op betFIRST. In Tiko Spicy Chef maakt een kameleon samen met jou het eten klaar. Hopelijk hou je van een lekkere wok! Verkies je het spelen met een dikke, zachte pandabeer? Dat kan ook dankzij Pandamania. Help de panda een keuze maken tijdens de Kies Mij bonus. Als je echt heel veel dieren wilt, dan is Primal Hunt voor jou. Hier kom je prehistorische dieren tegen, zoals mammoeten. Hoe groot is jouw liefde voor dieren?

Ontdek deze nieuwe games bij betFIRST