De maffia is de baas bij Betway

De maffia is de baas bij Betway

In de vrolijke, ongebreidelde sfeer van de jaren 1920 wordt in de schaduw een bijzondere klus gepland. Een maffiabende is van plan de Bank of Chicago te beroven. Doe mee aan de overval en probeer jouw deel van de buit te winnen in Big City Cash. Dit spel van ontwikkelaar Rabcat neemt ons mee terug naar de Roaring Twenties. Daarna stap je op een trein zonder bestemming, behalve misschien rijkdom. In Blazin' Rails kun je het geluk hebben om tot 10.000 keer je inzet te winnen, zoals ontwikkelaar Foxium heeft aangekondigd. Hoe dan ook, je zult genieten van een comfortabele eersteklas reis, compleet met prachtige art deco motieven. .

Technische eigenschappen Speel deze games bij Betway
Big City Cash Blazin’ Rails
Developer Rabcat Foxium
Payline 20 25
Volatiliteit Hoog Gemiddeld
RTP 96,01% 96,16%

Big City Cash

Big City Cash - maffia spellen De maffia plant een nieuwe coup die veel geld kan opleveren. Gebruik je vaardigheden om weg te lopen met jouw deel van de beloning. Deze slotgame met 5 rollen en 3 lijnen neemt je mee terug naar het Chicago van de jaren 1920. De gameplay is vrij klassiek, maar de sfeer van het spel is aangenaam. Je zet in tussen €0,20 en €100 om uitbetalingen te winnen op de 20 winlijnen. Je zult vooral genieten van 3 symbolen: Wildsymbolen, Boss-symbolen en Scattersymbolen.

Wanneer er 5 Wild- of Boss-symbolen (of een combinatie van beide) verschijnen op winlijn 1, wordt je winst vermenigvuldigd met 10. Wildsymbolen vervangen alle andere symbolen behalve Scattersymbolen. Als er 3 tot 5 Scatters op de rollen vallen, ontvang je 7, 15 of 25 gratis spins. Bovendien krijg je tijdens de gratis spins gegarandeerd een winst (van €1 tot €100) en zijn de winnende symbolen meer waard.

Blazin’ Rails

Blazin Rails - maffia spellen bij Betway In deze prachtige art deco-trein speel je op een gokkast met 5 rollen en 4 lijnen. Het spel heeft een aantal functies. Ten eerste de Train Booster, waarvan de vermenigvuldiger met 1 toeneemt bij elk Vermenigvuldiger-symbool. Het gaat tot een maximum van x10 en verhoogt de Treinsymbolen tijdens het Geld Innen evenement. Met dit tweede kenmerk kun je Treinsymbolen verzamelen wanneer er een Verzamel-symbool verschijnt. Elk Treinsymbool wint tussen 1x en 500x de inzet. Dit aantal kan ook vermenigvuldigd worden met de waarde van de Train Booster. Treinsymbolen bevatten soms een jackpot. Je kunt de Mini, Minor, Major of Mega (10x, 25x, 100x of 500x de inzet) winnen.

Als er een Treinsymbool op elke rol verschijnt, ontvang je 5 gratis spins. Elke rol heeft dan zijn eigen “kluis” waarvan de waarde toeneemt met Trein of Vermenigvuldiger-symbolen. Tijdens deze spins hebben andere symbolen ook een kans om te verschijnen. Reel Collect-symbolen geven de waarde van de kluis op dezelfde rol. Het All Collect-symbool geeft de waarde van alle kisten. Tot slot kent het Extra Spin-symbool maximaal 5 extra spins toe. Het is mogelijk om toegang te krijgen tot de gratis spins functie met een bonus-buy, voor 100x of 300x de inzet. Inzetten variëren van €0,20 tot €25.

Toernooien en jackpots bij Betway

Naast een breed scala aan spellen heeft Betway een speciale categorie met alle spellen met progressieve jackpots. Deze categorie is voor diegenen die graag hun geluk beproeven. Sommige jackpots zijn bijna €10 miljoen! In een andere categorie vind je spellen waarvoor Betway toernooien aanbiedt. Plaats zo hoog mogelijk tegen andere spelers om te proberen mooie prijzen te winnen. Tot slot, voor de meer klassieke spelers, je zult zeker iets van je gading vinden in uitgebreide catalogus van Betway.

Ontdek de nieuwe games van Betway

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *