Naar inhoud gaan

Verdien je hemel op aarde bij Betway

Verdien je hemel op aarde bij Betway

Kom weer in contact met de natuur en het land in twee nieuwe games van Betway. Pak je houweel in Prospector Wild Megaways en beproef je geluk in de mijn. Wie weet krijg je wel goud in handen. Als je het liever wat rustiger aan doet, is het dobbelspel Farmer's Delight iets voor jou. Op de boerderij is alles rustig: je zorgt voor de velden, de koeien, de kippen… Plotseling zie je een mand met een paar kronkelende eieren. Komt er een jackpot uit?

Technische eigenschappen Speel deze games bij Betway
Prospector Wild Megaways Farmer’s Delight
Developer Prospect Gaming Air Dice
Payline 64 – 117.649 20
Volatiliteit Hoog Gemiddeld
RTP 94,27% 95,65%

Prospector Wild Megaways

Prospector Wild Megaways In deze slot ga je een mijn binnen vol met edelstenen en goud. De Megaways-functie betekent dat de lijnen op de 6 rollen van dit spel variabel zijn. Dit betekent dat je tussen de 64 en 117.649 winnende combinaties kunt hebben. Bovendien worden bij elke winst de symbolen vernietigd en verschijnen er nieuwe. Dit betekent dat je in series kunt winnen. Bovendien lanceren 4 opeenvolgende winsten 8 gratis spins. Tijdens deze speciale spins geeft elke opeenvolgende winst twee extra spins, tot een maximum van 14.

Gratis spins zijn direct beschikbaar via een Bonus Buy. Je kunt tussen de 6 en 10 gratis spins kopen, met de mogelijkheid van een gegarandeerde rol die op 7 lijnen wordt vastgezet. Zet in tussen € 0,20 en € 20 om te proberen winsten te behalen in dit Prospect Gaming spel. Prospector Wild is ook beschikbaar in een normale of Hold & Win versie.

Farmer’s Delight

Farmer’s Delight Kom op adem en geniet van de wonderen der natuur. In dit dice game, ontwikkeld door Red Dice, kruip je in de huid van een boer die voor haar dieren zorgt. Het mechanisme is hetzelfde als in elk ander dobbelspel. Je plaatst kolommen van 3 dobbelstenen in vier vierkanten van 9 vakjes. Het doel is om drie dezelfde symbolen op een horizontale of diagonale lijn te krijgen. Je wint een prijs als je 100 punten of meer scoort. Een vierkant gevuld met hetzelfde symbool levert 200 punten op, drie winnende vierkanten leveren een vermenigvuldiger van 1,5x op en 4 vierkanten leveren x2 op.

Inzetten variëren van € 0,25 tot € 25. Je doel is om het bonusspel te bereiken door drie mandsymbolen op één lijn te krijgen. Tijdens het bonusspel pulseren en transformeren de symbolen. Drie mandsymbolen geven drie extra worpen. Als er drie Egg-symbolen op een winlijn verschijnen, wordt de Egg Bonus feature geactiveerd. Je wint dan een gegarandeerde jackpot! Je broedt de eieren uit. Als alle drie de kuikens hetzelfde zijn, loop je weg met de Grand Jackpot. Je ontvangt de Jackpot als twee kuikens identiek zijn en de Minipot als ze allemaal verschillend zijn.

Speel Betway overal met de app

Als je graag bij Betway speelt, zul je blij zijn om te weten dat je favoriete spellen ook beschikbaar zijn op je smartphone. Met de Betway app kun je spelen waar en wanneer je maar wilt. De app is beschikbaar op zowel iOS als Android en heeft goede recensies gekregen van zijn gebruikers. Over het algemeen vind je dezelfde spelcatalogus als op de website, inclusief live en dealer games. Download nu de Betway-applicatie.

Ontdek de nieuwe games van Betway