Naar inhoud gaan

Spellen uit de hel bij Circus.be

Demon Academy

Ben je de brave en saaie spelletjes beu? Wil je even niet dat een engeltje op je schouder je smeekt altijd het goede te doen? Verlang je naar eventjes gemeen zijn? Dan heeft Circus.be de oplossing. Ga op zoek naar je innerlijke duivel of leer hoe je een echte demon wordt. Door en door slecht zijn mag dankzij deze spellen. Probeer de poort van de zevende hemel door te komen in Devilish en zet de boel er op stelten. Of ga naar Demon Academy om te leren hoe je een echte demon wordt. Maar let op, mens, want de hel heeft geen genade.

Devilish

Devilish Help samen met Gaming1 het duiveltje die voorbij de poort van de zevende hemel wil. Verzamel tien houwelen door 100 punten of meer in het dice game te behalen. Zo kom je bij de bonusronde Hemelse Houwelen. Hierin kan je je tien houwelen gebruiken om dobbelstenen kapot te slaan, en misschien vind jij wel de bonusdobbelsteen die 300 punten waard is. Of vind jij drie Mystery dobbelstenen van hetzelfde kleur? Dan win je 3, 10 of 30 Mystery-spellen. In deze spellen behaal je de maximumwinst, ongeacht het aantal punten dat je behaalt.

Demon Academy

Demon Academy Arcadem stuurt je naar de school voor demonen – pas dus op, mens! Bij deze online slotmachine zijn er 243 manieren om te winnen van de demonen zolang je winnende combinaties van uiterst links naar rechts verlopen. Bij het draaien bepaalt een waarschijnlijkheidstabel welke rollen gesynchroniseerd draaien. Deze blijven plakken aan elkaar en stoppen op dezelfde symbolen. Maak je niet te veel zorgen, mens. Sommige dingen zijn hetzelfde bij de demonen, zoals het veranderen van de seizoenen. Dit heeft geen invloed op de waarde van je symbolen, maar de zomer, herfst, winter en lente wisselen elkaar bij bepaalde intervallen af.

Sportweddenschappen

Naast dice games en slotmachines kan je bij Circus.be wedden op sport. Met meer dan twintig sporten zijn er genoeg redenen om een gokje te wagen. Uiteraard worden populaire sporten zoals voetbal en tennis met een ruim aanbod aan wedstrijden en toernooien aangeboden, maar ook minder bekende sporten zoals schansspringen en Stock Car Racing komen aan bod. Onder de speciale weddenschappen maak je zelfs kans om te wedden op niet sportieve evenementen, zoals de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Op wie wed jij?

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *