Naar inhoud gaan

Staan de elementen aan jouw kant bij SuperGame?

Staan de elementen aan jouw kant bij SuperGame?

In de nieuwste spellen van Gaming1 en Betsoft bij SuperGame bepalen de elementen jouw geluk. In Aetherial Fortune kom je terecht in de weg van de aether. In je reis door de ruimte heb je krachten over het elementenrad en doe je je voordeel met de Symbol Expansion bonus. Naast de ijzige Aetherial daal je af naar het lab van Alkemor’s Elements. Deze magiër begeleidt je naar grote winsten dankzij zijn Elemental spreuken. Deze bouwt hij op met de vier elementen water, aarde, vuur en lucht. Het is aan jou om de juiste symbolen te verzamelen, zodat Alkemor zijn werk kan doen.

Aetherial Fortune Diceslot

Aetherial Fortune Diceslot Aetherial Fortune is een 3×5 diceslot met 10 winlijnen. De vormgeving van de game is simpel, maar toch gedetailleerd met rotsen, een spiritueel ogende spinknop en uitgekerfde symbolen. Vanaf drie bonussymbolen start de bonusronde met 10 free spins. Een zogenaamde Symbol Expansion treedt dan in werking. Je speelt de game handmatig of stelt een aantal automatische rondes in. Daarnaast kan je een verlies of single win limiet instellen. Win je 100x je inzet dan krijg je toegang tot bonusspellen, zoals de SuperGames-ticketjackpot. Je zet tussen de € 0,20 en € 10 in.

Alkemor’s Elements

Alkemor’s Elements Alkemor staat klaar om allerlei toverdrankjes te brouwen. Het enige dat je nog moet doen is op de spinknop drukken. Dat zet de 4×5 slot met 25 winlijnen in werking. Het spel bestaat telkens uit rondes van 10 betaalde spins. Hierin komen vier Elemental Wilds voor. Alkemor slaat elk element apart op. Zo is er een reageerbuis voor water, aarde, vuur en lucht. Heb je meer van het ene element verzameld dan van het andere, dan betaalt het element uit waarvan je het meeste hebt. Elke Elemental Wild heeft zijn eigen toverspreuk. Weinig tijd of geduld? Dan kan je free spins kopen, waarin gegarandeerd elementen voorkomen.

Nog meer magie

Bij SuperGame hangt wel vaker een etherische of magische sfeer. Zo vind je Alkemor eveneens terug in Alkemor’s Tower. Hier maakt hij geen gebruik van toverdrankjes, maar van oude spreukenboeken en -rollen. Denk je dat je verder komt met zwarte magie? Dan is er Voodoo Dice. Deze macabere game is echter niet voor bange zielen. Zoek je dus toch liever je heil bij iets zachtaardigere magie, dan kan je kiezen voor Spirit Sisters. Ook deze dice game heeft een thema dat het wereldse overstijgt, geleid door de elementen.

Ontdek deze nieuwe games bij SuperGame

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *