Naar inhoud gaan

Unibet daagt je uit in drie missies met € 20.000 in prijzenpot

Missies challenge bij Unibet

Bij Unibet kan je sowieso al terecht voor een grote keuze casino games, toernooien en wedstrijden, dat wisten we allemaal al. In deze maand februari zetten ze nog een stapje verder en daagt Unibet je uit met een spiksplinternieuw toernooi! Van 3 februari tot en met 9 februari 2017 kan je namelijk drie uitdagingen voltooien om een prijs te winnen. De top 200 verdeelt in dit nieuwe toernooi een grote prijzenpot van maar liefst € 20.000.

Wat moet ik allemaal doen?

Het is allemaal heel simpel. Je hebt eigenlijk enkel een account op Unibet nodig om deel te nemen aan deze uitdaging, je hoeft je zelfs niet in te schrijven voor het toernooi zelf. Vervolgens moet je enkel de uitdagingen in de drie games voltooien in het minste aantal spins. In de game Double Dragons moet je vier brandende hoofden verzamelen. Vervolgens moet je in Big Blox tien keer blokken van 3×2, 2×3 of groter behalen. Ten slotte moet je in de game Nirvana 50 free spin symbolen verzamelen. Dit moet je allemaal doen met zo weinig mogelijk spins. Je score hangt af van in hoeveel spins je een uitdaging volbrengt. Als je niet tevreden bent met je score in één van de onderdelen kun je ook gewoon opnieuw spelen, om zo je score te verbeteren.

De winnaar van dit toernooi wint een prijs van niet minder dan € 5.000. De tweede plaats krijgt € 2.500 en de derde € 1.000. De vierde en vijfde krijgen elk € 500. De rest van de top 10 krijgen allemaal € 250. Plaatsen 11 tot en met 25 krijgen € 150. De 26e tot en met de 50e krijgen € 100. De rest van de top 100 krijgen allemaal € 50. De rest, plaatsen 101 tot en met 200, krijgen elk € 20.

Deze prijzenpot is echter niet de enige prijs die verdeeld wordt. Zelfs als je buiten de top 200 valt, maak je nog een kans op een prijs. Er is namelijk een loting voor de top 500. Iedereen in de top 500 kan zo een schatkist kiezen in de drie games die in aanmerking komen: Double Dragons, Big Blox en Nirvana. In deze schatkisten zitten 189 willekeurige cashprijzen, zodat iedereen alsnog de kans krijgt om een mooie prijs te winnen.

Neem deel aan de missies bij Unibet