Naar inhoud gaan

Unibet schiet met scherp

Rocket Fellas Inc slot machine

De twee nieuwe games die Unibet heeft uitgebracht zijn allesbehalve losse flodders. Het zijn twee klassieke slotgames van kaliber. Rocket Fellas Inc volgt alles volgens het traditionele boekje qua werking, maar Battleship: Direct Hit heeft een kleine twist, want het maakt gebruik van een watervalsysteem dat we kennen uit bijvoorbeeld Tetris. Wat er ook van zij, het blijft de bedoeling om zoveel mogelijk dezelfde symbolen te scoren en een zo groot mogelijke winst te behalen.

Battleship: Direct Hit!

Battleship Direct slot machine Een ander nieuw spel van Unibet heet Battleship: Direct Hit. ! Het werkt een beetje hetzelfde als een klassieke slotgame, maar het is toch niet helemaal hetzelfde. Je speelt het spel in een rooster met zes kolommen en de rijen zijn afhankelijk van de grote van de symbolen. Er zijn tien verschillende symbolen met elk een verschillende waarde. Er zijn geen vaste winnende lijncombinaties, want elke combinatie van minstens drie dezelfde, aangrenzende symbolen levert winst op. Winnende symbolen worden afgeschoten, de rest valt naar beneden en lege gaten worden opgevuld. De raketsymbolen zijn Scatter en schieten bovenaan het scherm boten af, een volledig afgeschoten boot start de bonus game voor gratis spins.

Rocket Fellas Inc

Rocket Fellas Inc slot machine Rocket Fellas Inc is een nieuwe slotgame van Unibet die alles klassiek volgens het boekje doet. Je speelt het in een rooster van vijf kolommen op vier rijen en je beschikt over 30 mogelijke winnende lijncombinaties. In het spel vind je elf verschillende symbolen, waaronder negen gewone symbolen met een verschillende waarde, een Wildsymbool dat dienstdoet als joker en een Scattersymbool dat gratis spins oplevert als je er minstens drie verzamelt.

Beter te veel dan te weinig

Onder het motto dat alles leuker is als je het met vrienden kan doen heeft Unibet een waanzinnige bonus tot € 500 als je vijf vrienden uitnodigt die ook beginnen inzetten. Vergeet bovendien ook niet te spelen op blackjack tijdens de weekends, want dan worden er gouden kaarten geschud met een totale waarde van € 3.750. Je kan trouwens tot 13 januari meespelen aan de loterij waar je een weekend New York kan winnen.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet