Naar inhoud gaan

Van het circus naar de 80’s arcade bij Red Dice

Van het circus naar de 80’s arcade bij Red Dice

Berrini’s Fortune is een ietwat duister circus waar je niet alleen dansende beren en tijgers tegenkomt, maar ook markante figuren zoals de vrouw met de baard en de klassieke circusdirecteur. De circusorgel en de vreemde personages laten je de popcorn in de circustent bijna ruiken. Is het spektakel van Berrini afgelopen? Dan zet je je uitje verder met een sprong in de tijd naar de jaren 80. In Funky Five Dice waan je je in een echte arcade dankzij de kleurrijke achtergronden en arcademuziek.

Berrini’s Fortune

Berrini’s FortuneBerrini’s Fortune is een dice slot dat zich afspeelt aan de voet van de circustent van directeur Berrini. De dobbelstenen beelden unieke mensen en dieren uit. Met een druk op de spinknop start je het spel. De wildsymbolen vervangen elk ander symbool en laten je winst dubbel tellen. Met drie Scatters ontgrendel je de Berrini’s Fortune-bonusgame. Dan betreed je de circustent, waarin de waarzegster je geluk voorspelt. Hoeveel free spins of cash heeft ze voor jou in petto? Met dit circusspel maak je bovendien kans op de progressieve jackpot van Red Dice.

Funky Five Dice

Funky Five DiceOok Funky Five Dice is een slotgame met dobbelstenen. Hierin zak je af naar een 80’s arcade met strakke funky visuals. De dice slot telt vijf lijnen die zich afspelen tegen een unieke LED-muur met arcade animaties. Het wildsymbool staat in voor de andere symbolen en verhoogt zo je winstkansen. Het spel wordt speciaal dankzij de Sticky Wilds. Krijg je een wildsymbool op reel 2, 3 of 4 dan blijft het daar plakken gedurende vijf spins. Verzamel je twee of drie Scatters in het spel? Dan activeert de Funky Five Dice bonusronde met tot 40 hertriggerende free spins.

Jackpot!

Niets kan tegen het gevoel op dat je krijgt wanneer je eindelijk dat ene woord mag uitroepen: jackpot! Red Dice koppelt aan alle dice games (op enkele uitzonderingen na) een progressieve jackpot. Er valt zowel een mega als een mini prijzenpot te winnen. Je neemt eenvoudigweg deel door een van de dice games te spelen waaraan het jackpotsymbool verbonden is. Krijg je in de game vier of meer bonussymbolen? Dan treedt de jackpot trekking in werking. Wanneer je spel ten einde loopt en de uitbetaling is gebeurd, kom je het te weten. Heb je hem of heb je hem niet?

Ontdek deze nieuwe games bij Red Dice