Naar inhoud gaan

Vecht tegen de Vikingen op Unibet

Tijdens de middeleeuwen trokken de Vikingen op rooftocht door Europa en namen ze heel wat kostbare voorwerpen mee naar het hoge noorden. Vandaag zijn de rollen echter omgekeerd en maak jij kans om de schatten van de Vikingen terug te verdienen. In twee nieuwe spellen op Unibet , Vikings go to Valhalla en Masters of Valhalla trek je ten strijde tegen de Vikingen en ontdek je de Noorse mythologie. Het Valhalla is dichterbij dan je denkt.

Vikings go to Valhalla

In dit slot spel loont het om de Vikingen boos te maken, want dan stijgt hun woedemeter. Dit doe je door drie of meer Vikingen te verzamelen. Bij een volle woedemeter krijg je re-spins, waarin de Vikingen vechten tegen een slang. Als ze het gevecht winnen, worden ze een Sticky Wildsymbool en heb je dus meer kans op winst. Ook kun je free spins winnen door het wiel van Ragnarok, dat soms wordt geactiveerd, te doen stoppen op een gouden veld. Tot slot is er ook nog de schatkist. Als dit symbool op de laatste rol belandt, word je beloond met een prijs, zoals een multiplier, free spins of extra Wildsymbolen.

Masters of Valhalla

In Masters of Valhalla verdien je geld wanneer symbolen van dezelfde goden op aangrenzende rollen landen. Daarnaast zijn er ook bonussymbolen. Deze activeren de bonusronde, waarin de multiplierwaarden van alle symbolen worden opgeteld en je inzet dus met een groot getal vermenigvuldigd kan worden. De hamer van Thor is je gelukssymbool, want als dit verschijnt worden de rollen met een rij uitgebreid. Bij een tweede hamer komt er zelfs nog een rij bij. In dit spel draait het dus niet om brute kracht, maar moet je de goden aan je kant hebben.

Verantwoord spelen

Unibet hecht veel belang aan verantwoord spelen  en voorziet verschillende manieren om te vermijden dat gokken problematisch wordt. Zo kun je je speelgedrag opvolgen met de Reality check-in. Hierdoor krijg je na elke 30,60 of 90 minuten dat je speelt een melding waarin je kunt zien hoeveel je al gewonnen of verloren hebt. Ook kun je een stortingslimiet instellen. Dit is een maximumbedrag dat je gedurende een bepaalde periode kunt inzetten. Tot slot kun je op elk moment een time-out nemen en jezelf uitsluiten van de website voor een bepaalde duur, eventueel zelfs permanent. Maar voor wie met mate speelt, hoeft het uiteraard niet zover te komen.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *