Naar inhoud gaan

Verloren schatten of geladen spanning: aan jou de keuze bij Red Dice

Houdt een Egyptische vloek jou niet tegen? Dat komt goed uit, want bij Red Dice vind je de tombe van Tut-ankh Amun. De rijkelijke dobbelstenen en historische voorwerpen vervoeren je naar het Oude Egypte. Daar bemachtig je de schatten van de farao. Schrikt de laatste rustplaats van een Egyptische koning je toch wat af, dan is Tesla’s werkplaats eerder iets voor jou. Daar wachten geen mysterieuze artefacten je op, maar een gigantische elektriciteitsmachine. Hier beproef je je geluk in een geladen sfeer. Op welke plaats je je goud ook ophaalt, spanning verzekerd.

The tomb of Tut-Ankh Amun

Tut-Ankh Amun Dice is een dice slot met vijf rollen van elk drie dobbelstenen. Eerst bepaal je de inzet en het aantal lijnen. Met een druk op de spinknop start het spel. Het thema met haar goudtinten en typische elementen brengt je meteen naar Egypte. Naast de dobbelstenen bevat het spel enkele speciale symbolen. Het Wildsymbool vervult de rol van eender welk ander symbool, met uitzondering van de Scatter. Winnende combinaties met dit symbool tellen bovendien dubbel. Vanaf drie Scattersymbolen start een freespin bonusronde. Naast een RTP van 96,24%, maak je met dit Egyptespel kans op een jackpot.

Tesla Dice

Tesla Dice werkt volgens hetzelfde principe. Toch verkrijg je hier een andere spelervaring. Dankzij de fallthrough worden de lege ruimtes die winlijnen achterlaten opgevuld door de symbolen erboven. Zo heb je meer kans op een nieuwe winlijn. Winst na een val telt bovendien dubbel. Verder zijn er Wild- en Scattersymbolen in het spel. Het Wildsymbool vervangt andere symbolen, behalve de Scatter en verhoogt daarmee de kans op winst. Drie of meer Scattersymbolen brengen de Teslamachine in overdrive, waarna een freespin bonusronde start en de winst vermenigvuldigd wordt.

Spicy slots

Red Dice houdt van hot ’n spicy. Daarom duidt het dice slots aan met pepers in drie categorieën. Pepersymbolen duiden linksboven op de game aan tot welke groep het spel behoort. Milde pepers staan voor spellen die geschikt zijn voor iedereen en garanderen frequentere wins. Voor wie het al wat meer spicy mag, is er medium. De regelmatige speler kan deze spellen best smaken en rekent op een balans tussen winstfrequentie en -potentieel. Drie pepers duiden de pittigste categorie aan. Deze dice slots hebben een hogere winst, maar let wel dat je je tong er niet aan verbrandt.

Ontdek deze nieuwe games bij Red Dice

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *