Naar inhoud gaan

Vertrek naar Orlando met Unibet en Jimi Hendrix

Op reis met Jimi Hendrix

Unibet pakt weer uit met een nieuwe actie. Als je de nieuwe Jimi Hendrix video slot speelt, maak je kans om een reis naar Orlando, de bakermat van de Backstreet Boys, en tickets voor een concert te winnen.

Hoe steekt de actie in elkaar?

Als je de nieuwe Jimi Hendrix video slot speelt, maak je tot en met 1 mei kans om te winnen. Om te kunnen winnen, moet je voor minstens € 10 gespeeld hebben om zo een lot voor de loting te krijgen. Als je op mobiel speelt, verdubbel je je kans. Dan krijg je immers meteen twee loten.

Wat krijg ik?

In het pakket zit een heen- en terugvlucht voor twee personen naar Orlando Florida, USA, privévervoer vanuit de luchthaven naar het Hard Rock Hotel, Orlando, waar je vijf nachten verblijft. Daar verblijf je in een luxueuze Club King Room. Op je kamer heb je een uitstekende Fender gitaar. Ook krijg je twee tickets voor het Hard Rock Live concert in Orlando. Je kan verder ook rekenen op zo'n € 250 zakgeld.

Glamoureuze cultuurstad

Er is meer dan genoeg te doen in Orlando. Zo zijn er vier grote winkelcentra waar je jouw zakgeld en speelwinsten kan opdoen. Ook kan je vele clubs, dancings en dergelijke bezoeken. Het is een grote cultuurhub, met veel subculturen zoals gothics, emo's en punkers. Vanuit deze scene zijn ook veel grote rockbands ontstaan. Het is de bakermat van bekende bands, zoals de Backstreet Boys, NSync, Trivium, Sleeping with Sirens en meer.

Als je smacht naar sport, ben je er ook op je plaats. Er zijn twee voetbalploegen, een ijshockeyploeg, een basketbalploeg en een footballploeg. De basketbalploeg, Orlando Magic, en de voetbalploeg, Orlando City, spelen zelfs in de hoogste klasse van hun sporten.