Naar inhoud gaan

Vertrek op avontuur met Carousel

Mayan Dice

De reis die Carousel je aanbiedt is niet zomaar een reis. Het is een spannend avontuur langs Maya’s en zonnen, en misschien wel een bezoekje aan de chief die het geheim van de Maya’s kan onthullen. Of ga je liever naar de wondere wereld van dinosaurussen, waar babydino’s uit eieren breken en de lava naar boven komt? Ga dit avontuur niet uit de weg, want het kan jou veel geluk brengen. Reis mee van de ene belevenis naar de andere en ga elke uitdaging aan.

Mayan Dice

Mayan Dice Eerst neemt Air Dice je mee naar de tempels van de Maya’s. De winlijnen liggen horizontaal en beginnen van links, behalve bij de Scattersymbolen. Vanaf drie van deze kleurrijke blokjes, gelijk waar op het veld, kan je je inzet tot 200 keer vergroten. Voor je draait, kan je ook kiezen om te gokken. Daarbij maak je kans om je winst te verdubbelen. Behaal je drie of meer zonsymbolen, dan start het bonusspel waarin je het opneemt tegen Chief Hi-Lo. Heb jij meer edelstenen dan de Chief, of juist minder? Als je het juiste antwoord gokt, dan win je de inzet. Maar bij een fout antwoord, verdwijnt het volledig.

Lava Gold

Lava Gold Nu ga je met BetSoft naar de tijd van de dinosaurussen. In deze slotmachine met een 5×5 grid win je niet door lijntjes te maken, maar door clusters te vormen. Vanaf dat vijf dezelfde symbolen naast, boven of onder elkaar staan, bekom je een cluster. Deze cluster brandt op, waardoor de omliggende symbolen in de lege gaten kunnen groeien en je mogelijks meer laten winnen. Dankzij de Vulcano meter kan je de Free Spin modus activeren. De meter vul je op door de juiste symbolen te clusteren in de juiste volgorde. Als de meter vol zit, start de Free Spin modus tot je tien keer gedraaid hebt.

Meer avonturen met Carousel

Op Carousel kan je meer fantastische reizen vinden dan enkel deze reis naar de Maya’s en dit avontuur tussen de dinosaurussen. Je kan er ook meevliegen met draken, dankzij het dice slot game More Dragons Dice. Dit thema gaat gepaard met een Chinees thema, waardoor je op een gelukskoekje kan rekenen om een winnend lijntje te behalen. Op het strand kan je Parasol Beach spelen, een dice game waarbij je dobbelstenen moet verdelen in groepen van drie. En je kan ook op safari dankzij Safari Sam 2.

Ontdek deze nieuwe games bij Carousel