Naar inhoud gaan

Vespa wedstrijdactie en twee nieuwe games bij Carousel

Wedstrijdactie met Vespa's bij Carousel

Carousel heeft onlangs twee nieuwe games toegevoegd aan het nu al ruime aanbod aan games. Het gaat om Sparky Stars, ontwikkeld door GAMING1, en om 100 Dice, ontwikkeld door EGT. We lichten in dit artikel deze nieuwe games al even kort toe, zodat je direct kan spelen en ontdekken.

Sparky Stars

Sparky Stars is een nieuwe dice game ontwikkeld door GAMING1. De bedoeling in dit spel is om dobbelstenen te rollen in 4 vakken. Om een prijs te winnen, moet je minstens 100 punten verzamelen. Je verzamelt deze punten door drie gelijkaardige symbolen naast elkaar te rollen, horizontaal of diagonaal. Er is ook een bonusgame, Sterrenhemel genaamd, waarin je sterren moet uitkiezen. Bij elke ster win je een prijs. Je kan de prijs afwijzen en een andere ster kiezen, om een betere prijs te winnen. Je kan zo tot 40 Mystery Games winnen.

100 Dice

100 Dice is een dice slots game met een stoer vikingthema die EGT heeft ontwikkeld. In 100 Dice moet je minstens drie gelijkaardige symbolen naast elkaar rollen op een winnende lijn om een prijs te winnen. Er zijn 100 lijnen waarop je een prijs kan winnen. Er zijn, net zoals in elke dice slots game, ook speciale symbolen. Er is het Wildsymbool, dat fungeert als een soort joker, zodat je toch een winnende lijn kan hebben. Er is ook het Scattersymbool, dat enkel voorkomt op de tweede, derde en vierde rol. Als je drie Scattersymbolen rolt, krijg je tien free spins. Als je tijdens deze free spins nog eens drie Scattersymbolen rolt, worden je tien free spins opgeteld bij de free spins die je nog hebt. Ook kan je ervoor kiezen om je winst te vergokken in een minigame. In deze minigame moet je kiezen of de volgende kaart zwart of rood is. Als je juist gokt, wordt je prijs vermenigvuldigd.

Wedstrijdactie

Carousel heeft ook een speciale actie voor je klaarstaan. Deze maand wint de vijf spelers die het meeste aantal keren een dice game en dice slots game hebben gespeeld een Vespa. Plaatsen zes tot en met tien verdelen € 1.000. Plaatsen 11 tot en met 100 krijgen elk € 25 bonus.

Neem deel aan de Vespa wedstrijdactie bij Carousel