Naar inhoud gaan

Vier enkele Zuid-Amerikaanse gewoontes met Circus.be

Muerto en Mictlán

Op Circus.be kan je spellen spelen over allerhande feestjes, maar vandaag verhuizen we naar Zuid-Amerika. Daar kunnen we el Día de los Muertos (of de dag van de doden) vieren in Muerto en Mictlán. Mensen met doodshoofden geschminkt op hun gezicht vallen naast de rozen en hoge hoeden op je rollen. In Tiki Magic mag je de schmink wegvegen en vervangen door een Maya masker. Deze vereren niet alleen de doden, maar vullen ook jouw Tiki Paal en brengen je geluk. Welk ritueel volg je eerst?

Muerto en Mictlán

Muerto en Mictlán Vier el Día de los Muertos samen met Play’n GO. In deze slotmachine vallen traditioneel geschminkte mannen en vrouwen naar beneden, net als rozen en hoeden, en misschien ook enkele doodshoofden. Dit zijn de Wildsymbolen die elk ander symbool vervangen. Tijdens de free spins – die je kan activeren door drie of meer Scattersymbolen te verzamelen – komen ze ook terug, maar hebben ze speciale functies zoals Plakkerige Wilds of Ontploffende Wilds. Wees maar niet bang van de doden want in dit spel brengen ze je geluk.

Tiki Magic

Tiki Magic Dankzij de Tuimelende Tegels van PariPlay maak je meer kans op winnende combinaties in één draai. Wanneer je een winnende combinatie gemaakt hebt, verdwijnen deze symbolen en maken ze plaats voor de symbolen erboven. Dankzij elke winnende combinatie vult de Tiki Paal naast je speelveld zich. Bij elk van de eerste vier blokken die je kan vullen, wordt een willekeurige functie aan je toegekend. Als je de vijfde blok kan vullen, krijg je de iSpin-functie die je een Mini, Minor, Major, Mega of Grand puntenaantal kan geven.

Feestelijke toernooien

Ben jij een nachtmens dat graag feestjes viert tot diep in de nacht – of juist vroeg in de ochtend? Dan zijn de toernooien van Circus.be misschien wel iets voor jou. Naast een week- en een maandtoernooi vind je nog elf verschillende toernooien verspreid over de dag. Ze beginnen ’s morgens met Daily Morning en Before Lunch Break, maar eindigen niet ’s avonds met Daily Evening. Erna zijn er nog de toernooien The Nightly 100 en The Nightly 200, waarna het de beurt is aan The Very Late en uiteindelijk The Last One. En dan nog Insomnia 350.

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be