Naar inhoud gaan

Vlotjes winnen in nieuwe dice slot Always Hot Cubes

Always Hot Cubes game op iPhone

Always Hot Cubes is een dice slot game waarbij je vlotjes casinogeld kunt binnenrijven. Druk enkel op de knop om ervoor te zorgen dat 3 symbolen op dezelfde lijn komen te staan, aanschouw het grafische beeldenspektakel en je weet meteen of je winst hebt. Het spel is al jarenlang een succes in de Circus-speelhallen, en Circus.be heeft daarom besloten om er een online versie van uit te brengen. Je kunt het spel spelen op de computer, tablet of smartphone.

Hoe werkt het?

Het spel kan bijna niet gemakkelijker. Druk op de knop om te zorgen dat 3 dezelfde symbolen in één lijn komen te staan. Je kunt zelf bepalen hoeveel je inzet. Je kunt ervoor kiezen om zelf steeds op de knop te drukken, maar je kunt het spel ook automatisch laten spelen. Tussentijds kun je het spel direct op stop zetten.

Neem risico's met het bonusspel

Wanneer je een winnende combinatie hebt weten binnen te slepen, krijg je de keuze om de winst in ontvangst te nemen, of om het bonusspel te spelen. Bij het bonusspel moet je raden welke kleur de volgende kaart heeft. Wanneer je juist gokt, verdubbel je je winst. Gok je niet juist, dan ben je de winst kwijt. Deze extra toevoeging van het bonusspel maakt het extra spannend en geeft jou meer invloed op het verloop van het spel.

Welkomstbonus

Wanneer je je aanmeldt bij Circus.be verdubbelt de site je eerste storting tot € 250 gratis. Stort je bijvoorbeeld € 50, dan krijg je € 50 gratis extra gestort op je account. Circus.be heeft nog meer veel meer leuke en aantrekkelijke promoties, waaronder onze exclusieve registratiebonus waarmee je zomaar zonder storting meteen € 25 speelgeld krijgt. Zo ben je meteen op weg om misschien wel een jackpot binnen te halen met Always Hot Cubes of één van de vele andere dice slots.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *