Welkom in het China van Blitz

by

Op Blitz vind je slot spellen en dice games uit allerhande landen en met verschillende culturen. Ze zijn geen echte reis naar een ver land, maar misschien win je genoeg om de cultuur achterna te reizen. Vandaag ontdekken we China. In Gold Tiger Ascent krijgen we te maken met magische rode enveloppen die veel voordelen met zich meebrengen. Sakura Quest Dice is een spannender spel doordat het moeilijker is om winlijnen te behalen. Brengt de witte, zwaaiende kat je genoeg geluk?

Gold Tiger Ascent

BestSoftGaming toont ons het magische deel van China. Elke keer dat je aan de rollen draait, heb je de kans drie tot vijf magische rode enveloppen te krijgen. Wanneer deze openen, win je de prijs. Dit is een hoog uitbetalende goudzak, een Firecrackersymbool, een cash geldprijs, een Wild- of Scattersymbool. Wanneer je drie van deze laatste verzamelt, ontvang je gratis draaien en een cash geldprijs. Dit kan je ook activeren in het spel dankzij de Bonus Buy Feature. Het slot spel heeft een grid van 3×3 en tien winlijnen waardoor je gemakkelijk een winnende combinatie maakt.

Sakura Quest Dice

Dankzij Mancala Gaming genieten we van de elegantie van de Chinese cultuur. Dit slot spel heeft een grid van 5×3 met negen winlijnen, waardoor het spel wat spannender is. Het Wildsymbool is een mooie bloem die gelijk welk symbool vervangt zodat je gemakkelijk combinaties maakt. Elke keer na het winnen van een combinatie kan je gokken met je winst in het Bonus Risk Game. Kies één van de vier omgedraaide kaarten waarvan jij denkt dat hij hoger is dan de kaart van de dealer. Is dit juist, dan verdubbelt je winst. Is het fout, dan verlies je je volledige winst.

Verschillende landen en culturen

Op Blitz vind je heel wat landen en culturen die je misschien wilt bezoeken. Zo kan je door de ruimte reizen naar Venus dankzij Back To Venus. In deze cultuur vind je asteroïden en wilde planten die je helpen winnende combinaties behalen. Met een beetje geluk wordt één symbool uitgekozen om te blijven staan terwijl de rest gratis nog eens draait. Ook de Griekse goden hebben hun eigen cultuur. In Take Olympus ontmoet je elke god en ondervind je hun magische krachten. Wie wordt jouw reisgenoot?

Ontdek deze nieuwe games bij Blitz