Naar inhoud gaan

Wilde dieren op Circus.be

Op Circus.be vind je heel wat slotspellen met dieren. Niet alleen huisdieren komen er aan bod, ook wilde dieren kan je er spotten. Zo ontmoet je een torero en zijn stier in het warme Spanje dankzij El Grande Toro. Als je frisser weer verkiest, nodigt Circus.be je uit om de bossen in te trekken op zoek naar elanden. In Money Moose kan het jagen op deze dieren je heel veel geld opbrengen. Welk wild dier ga je eerst zoeken?

El Grande Toro

Als je denkt aan Spaanse symbolen, komen meteen waaiers, castagnetten en uiteraard torero’s in je op. Deze en nog enkele andere Spaanse symbolen komen voor in dit slotspel van Fazi. De torero is het Wildsymbool dat een sticky Wild wordt gedurende de gratis ronden. De stier zelf is het Bonussymbool. Bij het verzamelen van drie of meer van deze symbolen start de gratis draaien ronde. Na elke winnende ronde kan je gokken met je winst. Denk je dat een rode of een zwarte kaart omgedraaid zal worden? Als je juist gokt, wordt je winst verdubbeld. Heb je het fout, dan verdwijnt je winst.

Money Moose

Money Moose We gaan op jacht naar een eland, en dankzij Booming Games vinden we er misschien drie op één speelveld. Als dit gebeurt, dan krijgen we 12 gratis draaien. Misschien vind jij het Collectorsymbool op de laatste rol nadat een andere rol een munt met waarde heeft. Als dit zo is, dan win jij de waarde van elke munt op je speelveld. Als je tijdens de gratis spins een winnende combinatie van één van de laagst betalende symbolen behaalt, wordt dit symbool voor de rest van de gratis ronden uit je spel gehaald. Als je met hoog betalende symbolen een winnende combinatie maakt, dan worden ze opgewaardeerd naar hun verdubbelde waarde.

Meer spellen met wilde dieren

Als je niet wil vechten met stieren of jagen op elanden hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn nog meer dan genoeg wilde dieren te vinden op Circus.be. Zo kan je meetrekken met de wilde dieren van Afrika in Elephant Stampede. Je komt er zebra’s, neushoorns en olifanten tegen. Ren je liever achter gorilla’s aan? Dat kan ook, dankzij Gorilla Kingdom. In de jungle heerst dit zwarte gevaar dat je heel wat geld kan opleveren. Je treft er ook wilde fantasiedieren aan, zoals draken in Emaki And The Sevens. Hier vecht je niet tegen hen, maar help je hen de leider van de opstand te verslaan. Word jij de volgende held?

Ontdek deze nieuwe games bij Circus.be