Naar inhoud gaan

Wilde prijzen in exclusive nieuwe games bij Unibet

Unibet lanceert twee nieuwe games, Joker Strike en Tiny Terrors, en andermaal zijn deze games exclusief bij Unibet te spelen. Joker Strike legt een nadruk op Wildsymbolen, en zal jouw winnende lijnen proberen te vergroten door iedere keer dat je wint een rol op de rand te rollen. Tiny Terrors legt eveneens de nadruk op Wildsymbolen door drie verschillende Wildsymbolen aan te bieden. Elk symbool heeft z’n eigen speciale functie, zo zullen er bijvoorbeeld extra Wildsymbolen op de rollen verschijnen.

Joker Strike

Joker Strike is een slotmachine met 10 winnende lijnen. Op elke winst die je scoort worden je winnende symbolen in de rand van het scherm gezet. Als de marker op jouw symbool landt, krijg je tot 10 extra symbolen. Verder zijn er ook drie speciale Hiroller features. Elke feature geeft vijf spins: in de laagste Hiroller feature is er gegarandeerd één Wildsymbool. De tweede feature heeft ook een gegarandeerd Wildsymbool, en het is mogelijk om op de rand extra Wildsymbolen te krijgen. De hoogste feature doet er nog een schepje bovenop door twee markers rond de rand te laten gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=-Bb28K2Ugok

Tiny Terrors

Tiny Terrors is eveneens een slotmachine, en wel eentje met 25 winnende lijnen. In totaal zijn er drie verschillende Wildsymbolen die elk hun eigen speciale functie hebben. Deze speciale functies worden ontgrendeld door minstens drie keer hetzelfde Wildsymbool naast elkaar te rollen. Dan wordt er opnieuw gerold met de speciale functie. Hierbij zal Alexpander een volledige rol vullen met Wildsymbolen. Spready zal een nieuw Wildsymbool plaatsen op een vakje naast hem, terwijl Multina je prijs zal vermenigvuldigen. Als je tijdens een respin alle drie de speciale functies weet te ontgrendelen krijg je daarbij ook nog eens vijf gratis spins.

Bonusgeld bij Unibet

Spelers bij Unibet die een nieuw account bij Unibet aanmaken kunnen daarbij ook gebruik maken van een heleboel aanbiedingen en promoties. Voorlopig laten acties gerelateerd aan deze slotmachines nog even op zich wachten, maar er zijn nog meer dan genoeg andere promoties die klaar staan. Elk weekend deelt Unibet 200 gouden kaarten uit in Blackjack, waarmee je nog meer kan winnen. Elke zondag vallen er ook tien gratis spins te winnen voor de mobiele versies van Jack Hammer, Lights, Flowers en Twin Spin. Per doorverwezen vriend krijg je ook een bonus van € 60.

Speel deze nieuwe exclusive games bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *