Naar inhoud gaan

Winnend naar de Malediven in het Unibet casino

Cloud Quest in Malediven stijl

Een mooiere combinatie lijkt bijna niet denkbaar. Je waagt een gokje met de mogelijkheid daar al iets mee te winnen, maar maakt ook nog eens extra kans op een reis voor twee personen naar de Malediven. En dat is een eilandengroep die behoort tot de meest populaire toeristenoorden van de wereld! Het kan allemaal bij Unibet door deel te nemen aan het populaire spel Cloud Quest.

Op jacht naar de bonussen

Cloud Quest is een heel simpel spel met grote winstkansen. Zeker als je bonussen bereikt, waarbij je kunt kiezen tussen diverse strijders die hun tegenstanders moeten uitschakelen. Op die manier is het mogelijk je saldo flink op te vijzelen. Ook krijg je soms te maken met een extra ‘spin' die voor een leuke aanvulling op het saldo kan zorgen. Hoewel hiervoor nauwelijks vaardigheden benodigd zijn, kun je het altijd eerst een tijdje proberen zonder inleg. Dat geeft je een prima indruk van de mogelijkheden en de eventuele winstkansen.

Op naar de Malediven!

Door deelname aan dit dus mogelijk dubbel lucratieve spel maak je kans op een geheel verzorgde reis naar het 5-sterrenhotel Rohal Island Resort and Spa op de Malediven, inclusief heen- en terugvlucht, transfers en ook nog eens 500 euro zakgeld. Rohal Island Resort is een luxueus verblijf met zonneterrassen direct aan zee plus meerdere restaurants en bars. Uiteraard is het verblijf all inclusive en heb je de beschikking over Wi-Fi. Zo kun je dus mooi verder gaan met geld verdienen via Cloud Quest bij Unibet! Misschien wel relaxende vanuit de Araamu-spa-en-welnesscenter, want dat is de meest vermaarde in zijn soort binnen de regio…

Maak kans op de reis naar de Malediven