Naar inhoud gaan

Word een piraat op Unibet

Dead Man’s Trail

Schip Ahoy! Kom aan boord van het Unibet piratenschip en word een ware schattenjager. Ga op zoek naar schatkisten en gouden muntstukken om echt geld te verdienen met deze slotmachines. In Pirate Pays laat het piratenschip de rollen draaien terwijl jij kans maakt op bonusronden. Zorg maar dat je niet te ver van je koers afwijkt. Samen met de piraten van Dead Man’s Trail spring je van het schip om op land de zoektocht naar schatten verder te zetten. Spring in het bonusspel van tegel naar tegel om heel wat te winnen.

Pirate Pays

Pirate Pays Spring op het BTG-piratenschip en ga op zoek naar de gouden schatkisten. Dit zijn Scattersymbolen waarvan drie je belonen met de Kraken Bonusronde. Als één van je drie kisten paars is, dan ontvang je de Enchanted Bonusronde. In beide bonusronden worden kisten met een willekeurig aantal free spins gepresenteerd. Jij kan het voorstel accepteren of afwijzen. Als je het afwijst, wordt een andere kist gekozen. In de Enchanted Bonusronde zijn de tien laagste voorstellen weggenomen. Bij het behalen van een winnende combinatie met zeven symbolen win je de Megaways jackpot.

Dead Man’s Trail

Dead Man’s Trail De piraten van Relax Gaming hebben het land al bereikt en gaan op zoek naar schatkisten. In de Trail bonus, die geactiveerd wordt door het verzamelen van drie of meer Bonussymbolen, loop je de schatkaart af langs tegels met nummers, doodshoofden en kisten. Als je op een nummer landt, krijg je deze prijs. De doodshoofden betekenen het einde van de bonusronde terwijl de schatkisten je één van de elf speciale acties geeft. Tijdens het basisspel kan je ook munten verzamelen, maar deze prijs wordt je pas toegekend als ze op drie of meer rollen verspreid liggen.

Exclusieve games

Op Unibet vind je heel wat games, maar ook een aantal die je enkel hier zal vinden. Pirate Pays is zo’n spel, maar ook Attila the Hun. Help Attila met het verslaan van de Romeinen en hun leider, Aetius, in deze avontuurlijke slotmachine. Je kan er ook exclusieve spellen met goden spelen, zoals Rise of Apollo en Wings of Hermes, maar je komt er ook andere bekende mensen tegen, zoals Napoleon & Josephine. Je kan een ruimtereis maken in Journey to Mars, of juist onder het water duiken in 20,000 Leagues Under the Sea. Er zijn heel wat exclusieve spellen op Unibet – te veel om op te noemen in één alinea.

Ontdek deze nieuwe games bij Unibet

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *